Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistu stilbiņi pesto marinādē

Sastāvdaļas
  • 12 vistas stilbiņi
  • 2 saišķ. baziliks
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 30g ciedru rieksti
  • 30g rīvēts Parmezāns
  • 100-150ml olīveļļa
  • 1 citrona sula
  • sāls, pipari
Vistas stilbiņi, iespējams, viens no Latvijā populārākajiem produktiem un ne tikai pieejamās cenas dēļ, bet arī tāpēc, ka vista ir vienkārši un ātri pagatavojama. Un, protams, garšīga. Piedāvājam vēl vienu recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ciedru riekstus apgrauzdēt uz sausas pannas. Bazilikam noplūkāt lapiņas. Pagatavot pesto. Blendera traukā ielikt baziliku, ciedru riekstus, ķiploku daiviņas un sablendēt. Pievienot Parmezānu un pusi olīveļļas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un samaisīt. Pievienot atlikušo olīveļļu un citrona sulu un samaisīt vēlreiz.
2
Vistas stilbiņus iemarinēt pesto, apsegt ar pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī uz 1 st. marinēties.
3
Vistas stilbiņus uzcept cepeškrāsnī. Stilbiņus var pasniegt gan siltus, gan kā auksto uzkodu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni