Receptes

"Ēdienu gatavošana ir kā mīlestība. Tai ir jāatdodas pavisam vai nemaz." - Harriet van Horne

Receptes

Steiks ar tekilu un laimu

Steiks ar tekilu un laimu

5 no 5 30 minūtes

Ir tāds teiciens – “Ja gribi gatavot steiku, vispirms sadraudzējies ar miesnieku”. Kad esiet to izdarījuši un kā labu draugu miesnieks jūs ir nodrošinājis ar augstvērtīgu liellopa gaļas gabalu steikam,...

Aplūkot recepti

Jogurta-citronu saldējums

Jogurta-citronu saldējums

5 no 5

Senie persieši gatavoja ko līdzīgu saldējumam sajaucot augļus ar sniegu. Mums sniega vēl nav, tāpēc gatavosim saldējumu no jogurta!

Aplūkot recepti

Dārzeņu pasta

Dārzeņu pasta

5 no 5 30 minūtes

Dārzeņi ir pilnvērtīga uztura neaizstājama sastāvdaļa. Tāpēc, piedāvājam vēl vienu pārbaudītu recepti un dārzeņu pagatavošanas veidu. Pasta (makaroni) var šķist vienkāršs, bet demokrātisks ēdiens (ne velti teju puse Latvijas iedzīvotāju...

Aplūkot recepti

Kartupeļu pankūkas ar asins desiņām

Kartupeļu pankūkas ar asins desiņām

5 no 5 30 minūtes

Kas var būt gardāks par kartupeļu panķukām?! Mēs zinam! Tās ir kartupeļu pankūkas ar asins desiņām. Izmēģini recepti. Receptes video versiju vari noskatīties šeit.

Aplūkot recepti

Sātīga biezzupa ar malto gaļu un turku zirņiem

Sātīga biezzupa ar malto gaļu un turku zirņiem

5 no 5 45 minūtes

Šī biezzupa kā reiz noderēs drēgnajos rudens vakaros vai pēc saulainas pastaigas rudens pusdienlaikā. Pikantāku ēdienu cienītāji var pievienot adžiku vai čili pastu. Starp citu, asie pipari ne tikai paaugstina...

Aplūkot recepti

Itāļu Omītes picas zupa

Itāļu Omītes picas zupa

5 no 5 30 minūtes

Itāļu virtuves viens no šedevriem ir pica. Bet ko teiksiet par picas zupu? Jā, itāļu virtuvē ir arī šāda veida receptes. Mēs pagatavojām picas zupu itāļu omītes gaumē un ziniet...

Aplūkot recepti

Salāti ar vistu, austersēnem un žāvētām plūmēm

Salāti ar vistu, austersēnem un žāvētām plūmēm

5 no 5 10 minūtes

Austersēnes ārstnieciskas īpašības ir labi zināmas. Austersēnēs nozīmīgā daudzumā atrodamas olbaltumvielas, ogļhidrāti, kā arī aminoskābes un mikroelementi. Un, protams, austersēnes padara jebkuru ēdienu īpašu un piešķir ēdienam ne ar ko...

Aplūkot recepti

Laša baltā zupa

Laša baltā zupa

5 no 5 40 minūtes

Šodien lasis vairs nav nekāda retā delikatese. Tas ir kļuvis pieejams un saimnieces labprāt to gatavo. Piedāvājam vēl vienu laša pagatavošanas recepti – šoreiz gatavosim balto zupu.

Aplūkot recepti

Trinčata ar kūpinātu krūtiņu

Trinčata ar kūpinātu krūtiņu

5 no 5 60 minūtes

Trinčata – kāpostu sacepums. Receptes izcelsme – Austrumu Pirenejas. Pasniedz kalnu kūrortu viesnīcās pēc slēpošanas. Neparasts nosaukums, bet tik pazīstamas sastāvdaļas arī mūsu vēderiem. Klāt var pasniegt baltvīnu.

Aplūkot recepti