Receptes

"Ēdienu gatavošana ir kā mīlestība. Tai ir jāatdodas pavisam vai nemaz." - Harriet van Horne

Receptes

Tunča salāti citronos

Tunča salāti citronos

5 no 5 20 minūtes

Ar grezniem vai no īpaša materiāla veidotiem traukiem viesus vairs nepārsteigsi. Šobrīd lielāku uzmanības pievēršam ēdiena kvalitātei, garšas īpašībām. Un jo dabīgākas izejvielas izmantojam ēdiena pagatavošanā, jo vairāk priecājas ēdiena...

Aplūkot recepti

Miežu putraimu salāti ar zaļumiem

Miežu putraimu salāti ar zaļumiem

5 no 5 45 minūtes

Aizvien vairāk cilvēku mūsdienās novērtē miežu putraimus. Tie ir ļoti veselīgi ikvienam cilvēkam, īpaši tiem, kas aktīvi zaudē svaru un piekopj veselīgu dzīves veidu. Šos salātus var pasniegt gan kā...

Aplūkot recepti

Cepts lasis ar bietēm un rīsiem

Cepts lasis ar bietēm un rīsiem

5 no 5 30 minūtes

Tāds lielisks trio, lasis ar bietēm un rīsiem patiesi kļūst īpaši gards. Recepte nav sarežģīta, taču garšu baudījums nevienam neļaus palikt vienaldzīgam. Noteikti pagatavo arī tu!

Aplūkot recepti

Cepta mencas fileja ar kartupeļu mērci

Cepta mencas fileja ar kartupeļu mērci

5 no 5 20 minūtes

Menca labvēlīgi ietekmē vielmaiņu, bervu sistēmu, pastiprina imunitāti, paaugstinot organisma pretošanos infekcijas un saaukstēšanās slimībām. Un šobrīd, pavasarī, tas ir īpaši svarīgi.

Aplūkot recepti

Cepumi ar ogu sukādēm

Cepumi ar ogu sukādēm

5 no 5 40 minūtes

Šie cepumi garšos gan leileim, gan maziem – kraukšķīgi un garšīgi. Turklāt, cepumiem pievienotās ogas padara cepumus īpašus un jūsu ģimene lūgs jums tos pagatavot vēl un vēl. Izmēģiniet šo...

Aplūkot recepti

Biezpiena-banānu plācenīši ar riekstiem

Biezpiena-banānu plācenīši ar riekstiem

5 no 5 30 minūtes

Latīniski banānu dēvē par «musa sapientum», tas nozīmē “gudra cilvēka auglis”. Tad arī gatavosim tos gudri un garšīgi!

Aplūkot recepti

Salāti "Vīru spēks" ar liellopa gaļu un marinētiem sīpoliem

Salāti “Vīru spēks” ar liellopa gaļu un marinētiem sīpoliem

5 no 5

Gaļa cilvēku uzturā ir viens no galvenajiem olbaltumvielu, aminoskābju, taukskābju, minerālvielu un vitamīnu avotiem. Liellopu gaļā ir vairāk olbaltumvielu nekā cūkgaļā vai jēra gaļā. Tāpēc piedāvājam jums vēl vienu recepti,...

Aplūkot recepti

Vistas frikadeļu zupa ar citronu

Vistas frikadeļu zupa ar citronu

5 no 5 40 minūtes

Katra saimniece zin kādu no frikadeļu zupas pagatavošanas receptēm, taču mēs šodien piedāvājam vēl vienu šīs zupas pagatavošanas versiju. Šoreiz ar citronu un sieru. Lai labi garšo!

Aplūkot recepti

Pikantais gulašs ar skābētiem kāpostiem, kartupeļiem un papriku

Pikantais gulašs ar skābētiem kāpostiem, kartupeļiem un papriku

5 no 5 75 minūtes

Gulašs (ungāru: gulyás) ir Ungārijas nacionālais ēdiens. Tradicionāli to gatavo no vērša vai teļa gaļas gabaliņiem. Taču šodien šī ēdiena variācijas skaitāmas desmitos un mēs kārtējo reizi, piedāvājam vienu no...

Aplūkot recepti