VIDEO: ukraiņu specvienības snaiperi parāda, kā viņi Avdijivkas virzienā iznīcina iebrucējus

Pasaulē
28. martā 10:24 2024. gada 28. martā 10:24
 
Ārzemju
nodaļa
| Jauns.lv
Speciālo operāciju spēku (SSO) snaiperi publicējuši video, kurā redzams, kā viņi Avdijivkas virzienā iznīcina Krievijas iebrucējus.

Speciālo spēku 3. atsevišķā pulka snaiperi, veicot novērošanu Avdijivkas virzienā, fiksēja ienaidnieka militārpersonu kustību un atklāja uguni uz ienaidnieku, visi iebrucēji tika iznīcināti.

"Mēs nodrošinām aizsegu vienībām, iznīcinām ienaidnieka diversantu un izlūkošanas grupas un pretinieka novērošanas punktus savā atbildības zonā. Mūsu saliedētais darbs pozitīvi ietekmē kaujas uzdevumu izpildi," stāsta snaiperis ar iesauku "ķirsis".

Speciālo operāciju spēku (SSO) snaiperi Avdijivkas virzienā likvidē krievu iebrucēju. (Foto: Ekrānuzņēmums)

Situācija frontē

Ukrainas aizstāvji atvairīja 27 ienaidnieka uzbrukumus Novopavlovskas virzienā. Avdijivkas virzienā Ukrainas bruņotie spēki atvairīja 14 uzbrukumus. Aizsardzības spēku aviācija veica triecienus 10 teritorijās, kurās bija koncentrēts okupantu personāls, ieroči un militārā tehnika.

Saskaņā ar ASV Kara pētījumu institūta datiem krievi virzās uz priekšu Ivanovskas apgabalā un atrodas 500 metru attālumā no Časivjaras pilsētas robežas (uz rietumiem no Bahmutas). Viņi arī nesen pavirzījušies uz priekšu Berdičos (uz ziemeļrietumiem no Avdijivkas) un Orlivkā (uz rietumiem no Avdijivkas).

Saistītās ziņas

VIDEO: Ukrainas snaiperi netālu no Avdijivkas iznīcina okupantu izlūku grupu
VIDEO: ukraiņu snaiperi netālu no Avdijivkas stundas laikā likvidējuši 12 iebrucējus
VIDEO: Ukrainas snaiperis uzstāda jaunu rekordu pasaules tālākajam veiksmīgajam kaujas šāvienam

Krievu okupantu zaudējumi

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz 28. marta rītam sasnieguši 439 970 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 780 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 2022.gada 24.februārī krievi zaudējuši 6914 tankus, 13 237 bruņutransportierus, 10 963 lielgabalus un mīnmetējus, 1021 daudzlādiņu reaktīvo iekārtu, 729 zenītartilērijas iekārtas, 347 lidmašīnas, 325 helikopterus, 8590 bezpilota lidaparātus, 2017 spārnotās raķetes, 26 kuģus un ātrlaivas, vienu zemūdeni, 14 595 automobiļus un autocisternas, kā arī 1800 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Citi šobrīd lasa

Astronomi pirmo reizi ārpus Saules sistēmas novēro neparastu parādību 1
Princis Viljams atklāj Džordža, Šarlotes un Luisa lielo noslēpumu
Plaši apmeklētā Lielajā talkā sakopj 1149 vietas visā Latvijā; daži atradumi pārsteidz daudzus
Pievienot komentāru