Publicitātes foto

Kā atjaunināt datoru: Office 2021 mūža izdevums par 15 € un Windows 11 par 8 €

Auto un tehnoloģijas
16. aprīlī 17:51 2024. gada 16. aprīlī 17:51
  Reklāmas projekts
Datora modernizēšana ne vienmēr nozīmē tā aizstāšanu ar pavisam jaunu ierīci; varat atjaunināt datora iekšējos elementus, instalējot jaunu operētājsistēmu un programmatūras pakotni, lai piešķirtu tam jaunu izskatu un funkcionalitāti.

Kāda ir labāka iespēja iegādāties Windows 11 Pro un Microsoft Office 2021 komplektu ar atlaidi nekā vērsties pie Keysoff? Interneta veikals jau ir uzsācis aprīļa atlaižu izpārdošanu.

Viens no datoru jauninājumiem ir Microsoft Office 2021 mūža licence par 25,75 €. Tas ir vienreizējs pirkums, lai datorā neierobežotai lietošanai instalētu Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher un Access.

Svarīgi atzīmēt, ka šis piedāvājums attiecas uz Windows versiju, tāpēc Apple pasaules lietotājiem būs jāapsver Office 2021 Home and Business for Mac par 79,69 €. Ja šis piedāvājums joprojām ir dārgāks, nekā vēlaties maksāt, vienmēr varat iegādāties Office Pro Plus 2019 versiju Windows par 24,25 € un Office 2019 Home and Business Mac par 28,99 €.

Atšķirībā no Microsoft 365, jums nebūs jāmaksā regulāra maksa par piekļuvi šīm programmām. Turklāt šīs versijas nav mākoņdatošanas, tāpēc jūs vienmēr varat tām piekļūt bezsaistē un izvairīties no atjauninājumiem, kas maina lietotņu saskarņu izskatu.

Izvēlieties no Keysoff biroja komplektu klāsta ar atlaidēm un pērciet vairāk, ietaupiet vairāk!

Otrā daļa jūsu datora atjauninājuma ir Windows 11 Pro par 13,55 € Keysoff. Tā ir Microsoft jaunākā un labākā operētājsistēma ar jaunu, lietotājam draudzīgu dizainu. Jūs pamanīsiet futūristisku izskatu ar centrētu apakšējo uzdevumu joslu, noapaļotiem stūriem, pārveidotām lietotņu ikonām un jauniem produktivitātes rīkiem, piemēram, logrīkiem un momentuzņēmumu izkārtojumiem.

Kad sāksiet darbu, pamanīsiet, ka Windows Copilot ir pilnībā integrēts. Tas ir jauns, uz mākslīgā intelekta balstīts virtuālais asistents, kas spēj veikt visu, sākot no atbilžu sniegšanas uz jautājumiem un beidzot ar vienkāršu uzdevumu veikšanu, un ir nedaudz jaudīgāks nekā ChatGPT.

Pro līmeņa operētājsistēmai ir arī dažas funkcijas, kas nav atrodamas Home (bezmaksas) versijā. BitLocker ļauj šifrēt visu cieto disku, Azure AD palīdz piekļūt dažādām lietojumprogrammām un pakalpojumiem, izmantojot vienotu pieteikšanās iestatījumu kopumu, Hyper-V ļauj pārvaldīt virtuālās mašīnas, bet Windows Sandbox palīdz testēt lietojumprogrammas izolētā vidē.

Izvēlieties no Keysoff piedāvātajiem Windows komplektiem ar atlaidi un pērciet vairāk, ietaupiet vairāk!

Keysoff Windows + Office klāsts (ievadiet atlaides kodu SM62)

Vairumtirdzniecības ekskluzīvas cenas Keysoff, nav nepieciešams atlaides kods!

50% IZSLĒGTS Vairāk Windows OS un Office! (Atlaides kods: SM50)

Keysoff citi rīki datoru programmatūra

Izmantojot Keysoff, jums būs pieejama tūlītēja digitālā lejupielāde un produktu atslēgas, kā arī lielisks klientu serviss. Tāpēc dodieties uz Keysoff tagad, lai šīs ziemas laikā iegūtu Microsoft Office mūža licenci tikai par nelielu daļu no sākotnējās cenas.

(Sazinieties ar Keysoff: service@keysoff.com).

Kā maksāt?

1. Pievienojiet produktu iepirkumu grozam, ievadiet pāra kodu "SM62" vai "SM50" un pēc apstiprinājuma noklikšķiniet uz "Turpināt apmaksu".

Foto: Publicitātes foto

2. Pēc nepieciešamās informācijas aizpildīšanas noklikšķiniet uz "cwalletco", lai izvēlētos maksājuma metodi. Jūs varat maksāt, izmantojot Paypal vai kredītkarti.

Foto: Publicitātes foto

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Keysoff".

Citi šobrīd lasa

Ko īsti svinam 1. maijā? Šī diena ir īsts „svētku jūklis” 1
Ko patiesībā var nodarīt jau karsētas eļļas izmantošana atkārtoti?
Skinhedi ālējas Vecrīgā - var piekaut kurpju šņoru krāsas dēļ 9