Auto ziņas: čehu zīmola "Škoda" dīleris atradīsies arī Pārdaugavā

Auto un tehnoloģijas
27. aprīlī 10:39 2024. gada 27. aprīlī 10:39
 
Ziņu
nodaļa
| Jauns.lv
"Skandi Motors" autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram "Spice" pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - "Škoda".

"Skandi Motors" Latvijas tirgū ir jau 23 gadus, un tagad vēris durvis "Škoda" autosalonam. "Skandi Motors" jau kopš 2022. gada ir Škoda servisa partneris un ir pilnvarots veikt garantijas remontus, pēcgarantijas apkalpošanu, kā arī rezerves daļu tirdzniecību. Tagad pakalpojumu klāsts papildināts ar jaunu Škoda automobiļu tirdzniecību. "Skandi Motors" ir pirmais "Škoda" pilotprojekta "Green Retail" partneris. Tas nozīmē, ka dīlera centrā izmantotas viedās tehnoloģijas energoresursu taupīšanai, veikta interjera un apkārtnes apzaļumošana, bet lielākā LED ekrāna darbībai nepieciešamā enerģija daļēji tiek iegūta no saules paneļiem.

"Skandi Motors" Latvijas tirgū ir jau 23 gadus, un tagad vēris durvis "Škoda" autosalonam. (Foto: Ekrānuzņēmums)

"Skandi Motors" ir jau trešais "Škoda" pilna servisa dīlera centrs Rīgā un sestais Latvijā, taču vienīgais Pārdaugavā. Jaunā Škoda autosalona platība ir 600 kv. m. "Škoda" importētāja, Auto 100 Latvijas filiāles vadītāja Māra Jansona ieskatā jauna dīlera atklāšanai izvēlēts īstais brīdis, jo šogad Škodai ir tik daudz jaunu un atjauninātu modeļu kā sen nav bijis. "Skandi Motors" "Škoda" dīleru centrā var iepazīt arī šī gada svarīgākos Škoda jaunumus, tostarp arī jauno "Superb" un "Kodiaq". Māris Jansons ir pārliecināts, ka "Skandi Motors" pievienošanās "Škoda" dīleru tīklam veicinās zīmola izaugsmi tirgū, kā arī saīsinās gaidīšanas laiku uz apkopēm un remontiem.

Citi šobrīd lasa

Šī ierīce tērē elektrību nepārtraukti! Kas obligāti jāizslēdz, ja ilgāku laiku neesi mājās
Vai visu acu priekšā nošauto Ekvadoras skaistumkonkursa finālisti slepkavām "nodeva" maltītes fotogrāfija?
Vai Dons iekļūs finālā? Publicētas jaunākās bukmeikeru prognozes
Pievienot komentāru