Publicitātes foto / Shutterstock

Jaunās kriptovalūtas, kas varētu eksplodēt 2024. gada maijā

Bizness un ekonomika
7. maijā 11:36 2024. gada 7. maijā 11:36
  Reklāmas projekts
Kriptovalūtu tirgus pēdējos mēnešos ir piedzīvojis jaunu un inovatīvu projektu vilni. Iepazīsties ar jaunākajām kriptovalūtām, kas varētu eksplodēt.

Atrast kriptovalūtu, kurai 2024. gadā ir garantēts stabils tirgus izgājiens ir neiespējami. Šāda izvēle vienmēr ir atkarīga no lielas veiksmes un spekulācijas. Tomēr tas nenozīmē, ka dažiem kriptovalūtu projektiem ir lielākas izredzes gūt panākumus nekā citiem un ka mēģinājums noteikt nākamo lielo kriptovalūtu ir veltīgs.

Kriptovalūtu tirgus pēdējos mēnešos ir piedzīvojis jaunu un inovatīvu projektu vilni. Līdz ar to ir pastiprinājušās spekulācijas par to, kuri projekti varētu dot potenciāli augstu atdevi maijā.

Esam apkopojuši trīs labākos kriptovalūtu projektus, kuri varētu eksplodēt 2024. gada maijā.

Dogeverse vairāku ķēžu mēmu monēta

Dogeverse ir inovāciju avangardā, apvienojot “Doge” mēmu pievilcību ar vairāku ķēžu iespējām.

Dogeverse, atšķirībā no tradicionālajām mēmu monētām, darbojas ar vairāku ķēžu dizainu, ļaujot $DOGEVERSE žetoniem viegli šķērsot sešas blokķēdes, tostarp Ethereum, Binance Viedo ķēdi, Polygon, Solana, Base un Avalanche.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā tehnoloģija sniedz lietotājiem vairākas priekšrocības, tostarp lielāku elastību, jo īpāšnieki var viegli pārsūtīt savus žetonus pat tīkliem, vienlaikus samazinot transakcijas maksas.

Savā iepriekšpārdošanas laikā Dogeverse jau ir piesaistījis vairāk nekā 13 miljonus ASV dolāru. Iepriekšpārdošanas periods jau no paša sākuma ir bijis ievērojams, īsā laika posmā piesaistot lielas finances, un sniedzot ikvienam entuziastam agrīnu iespēju iegādāties $DOGEVERSE žetonus par labāko iespējamo cenu. 

Investori joprojām pulcējas uz Dogeverse iepriekšpārdošanas pasākumu, kur žetonu cena ir 0,000305 ASV dolāri.

Iepriekšpārdošanai attīstoties, Dogeverse ir apņēmies nodrošināt elastību, kopienas mijiedarbību un ilgtermiņa izaugsmi.

Žetons arī piedāvā ienesīgu “iesaldēšānas” funkciju, kurā žetonus var bloķēt, lai iegūtu vilinošu APY, kas pārsniedz 86%. Ar kopējo 200 miljardu žetonu daudzumu, ieskaitot lielu piešķīrumu iepriekšpārdošanai un “iesaldēšanas” stimuliem, Dogeverse ir vilinoša investīciju perspektīva, un žetons, kas varētu ekplodēt pēc palaišanas kriptovalūtu biržās.

Apmeklējiet Dogeverse

Sealana jaunākā mēmu monēta Solana blokķēdē

Sealana ir jaunākā mēmu monēta, kas veidota uz Solana blokķēdes. Tā galvenais tēls ir apaļīgais ronis, kurš ir dziļi iegrimis Solana jūrā. 

Foto: Publicitātes foto

Sealana ir “Sūtīt uz maku” stila iepriekšpārdošana. Lai piedalītos iepriekšpārdošanā, investoriem ir vai nu jāiegādājas žetoni, izmantojot vietnes logrīku, vai jānosūta SOL tieši uz iepriekšpārdošanas maku. Kad iepriekšpārdošana beigsies, dalībnieki saņems žetonus.

Sealana iepriekšpārdošanas maks: *DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c*

Žetona cena: 1 SOL = 6900 $ SEAL

Ja izmantojat žetonu sūtīšanu, investoriem ir jāizmanto DEX maks, no CEX nosūtītie žetoni netiks kvalificēti airdrop.

Ņemot vērā uz Solana balstīto žetonu lieliskos panākumus, nav šaubu, ka Sealana būs vēl viens Solana mēmu žetons, kas eksplodēs.

Apmeklējiet Sealana

WienerAI - uz mākslīgā intelekta veidota mēmu kriptovalūta ar augstām “iesaldēšanas” atlīdzībām

WienerAI ir jaunākā suņu tēmas mēmu monēta, kas pēc mūsu domām varētu eksplodēt. Tas ir tāpēc, ka tajā tiek izmantota unikāla suņu tēmas mēmu monēta un uzlabota mākslīgā intelekta (MI) komibnācija.

Tā mērķis ir izveidot “jauninātu kibernētisko suņu MI”, tas varētu padarīt to noderīgu daudzām citām lietām nekā parastā mēmu monēta. Projekta mērķis ir arī turpināt uzlabot savu mākslīgo intelektu, kas nākotnē var sniegt vairāk lietderības.

Foto: Publicitātes foto

Projekts jau ir piesaistījis vairāk nekā 700 000 ASV dolārus, parādot milzīgu investoru atbalstu un uzticēšanos.

Investoriem ir iespēja iegādāties žetonus par 0,000702 ASV dolāriem. Šī cena palielināsies katrā nākamajā iepriekšpārdošanas posmā.

Platforma piedāvā arī lielas “iesaldēšanas” atlīdzības agrīnajiem investoriem. Pašreizējā APY likme pārsniedz 1200%. Tomēr šis procents samazināsies, jo vairāk investoru iesaistīsies “iesaldēšanas” pasākumā.

Daudzsološs “iesaldēšanas” modelis bieži vien veicina ilgtermiņa turēšanu un palīdz novērst parasto “sūknēšanas un izmešanas” scenāriju pēc iekļaušanas biržu sarakstos.

WienerAI kopējais žetonu piedāvājums ir 69 miljardi žetonu. Agrīnie pircēji notiekošajā iepriekšpārdošanā var iegādāties 30% no kopējā piedāvājuma ar atlaidi.

Apmeklējiet WienerAI

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 4
Ko darīt, ja sirds krūtīs pukst kā traka? Skaidro ģimenes ārste Iveta Feldmane
Ukraina uzbrukusi Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai