Publicitātes foto

Investori veic likmes uz augstāko APY Learn-to-Earn platformu

Bizness un ekonomika
8. maijā 17:43 2024. gada 8. maijā 17:43
  Reklāmas projekts
99Bitcoins piesaistījis jau vairāk nekā 1 miljonu ASV dolāru savā iepriekšpārdošanā. Kāpēc investori tik ļoti ieinteresēti šajā Learn-to-Earn platformā?

Learn-to-Earn varētu būt nākamā populārā kriptovalūtas niša, jo privātie investori veic lielas likmes uz 99Bitcoin BRC-20 kriptovalūtas iepriekšpārdošanu - bet kas gan investorus ir ieinteresējis $99BTC žetonā?

OG Bitcoin izglītības vietne 99Bitcoins ir gatava lielai atsākšanai 2024. gada 3. ceturksnī, sprādzienbīstamas jaunās 99BTC žetonu un platformas Learn-to-Earn iepriekšpārdošanā. 

Iepriekšpārdošanai sasniedzot gaismas ātrumu, pagājušajā nedēļas nogalē 99Bitcoins sasniedza 1 miljonu ASV dolāru, un pašreizējā kopējā summa, kas piesaistīta ir 1,13 miljoni ASV dolāri un strauji tuvojas pirmajam nozīmīgajam mērķis - 18,9 miljoniem dolāru.

Tomēr, privātajiem investoriem cenšoties noskaidrot, kas ir izraisījis tirgus interesi, padziļināta izpēte atklāja 99Bitcoins augstvērtīgo APY piedāvājumu, BRC-20 migrācijas plānus un pavisam jaunu Learn-to-Earn platformu.

Apmeklējiet 99Bitcoins

Atklājiet $99BTC - īpaši augsts +1140% APY un vairāk nekā 100 miljoni dolāru tirgus kapitalizācijas potenciāls

Nav noslēpums, ka privātie investori atgriežas pie kriptovalūtas, tiecoties pēc tirgū pārspējošas peļņas, kas varētu palielināt ikkatra portfeli 2024. gadā. 

Ja vēlaties saprast, kāpēc 99Bitcoins iepriekšpārdošana ir palielinājusies līdz vairāk nekā 1 miljonam ASV dolāru, kas iegūta nedaudz vairāk nekā divu nedēļu laikā, nemeklējiet tālāk par $99BTC žetona neprātīgo peļņas potenciālu.

Lai sāktu, 99Bitcoins pašlaik piedāvā vienu no augstākajām mainīgajām “iesaldēšanas” APY atlīdzībām kriptovalūtu nozarē - platforma var lepoties ar pašreizējo +1140% APY iepriekšpārdošanas investoriem.

Foto: Publicitātes foto

Vienkārši ieguldot 99Bitcoins, jūs varat automātiski “iesaldēt” savus iepriekšpārdošanas žetonus, ļaujot jums izmantot šo īpaši augsto tirgu pārspējošo atdevi, pirms $99BTC nonāk biržās.

Bet tas ir tikai sākums. Neatkarīgi no augsta profila, DEX un CEX iekļaušana paredzēta šī gada trešajā ceturksnī, kuras sākotnējās iekļaušanas cenā būs ievērojams pieaugums, daudzi analītiķi uzskata, ka 99BTC varētu sasniegt 100 miljonus ASV dolāru maksimālo apjomu.

Lai gan no pirmā acu uzmetiena tas varētu šķist izdomāti, tuvāk apskatot izglītības žetona vertikāli (kuras kopējā tirgus vērtība rakstīšanas laikā ir 366 miljoni ASV dolāru), atklājas, ka tā varētu būt reāla izredze.

Labākās izglītības monētas - OpenCampus (EDU) - tirgus vērtība pašlaik ir 149 miljoni ASV dolāru, savukārt otrā lielākā izglītības monēta TokenFi (TOKEN) ir 97 miljoni ASV dolāru.

Foto: Publicitātes foto

Taču, lai gan abi šie žetoni darbojas izglītības sektorā, kā uz rādītājiem orientēti projekti tie aptver tikai vienu digitālās izglītības tirgus aspektu 17,8 miljardu ASV dolāru vērtībā.

99Bitcoins ievieš jauninājumus skolēnam, nevis skolotājam, radot vienu no pirmajām mērķtiecīgi izveidotajām Learn-to-Earn iekļaušanas platformām jauniem lietotājiem kriptovalūtu nozarē - galu galā izglītība ir jāapbalvo.

Šī iemesla dēļ 99Bitcoins ir gatavs 2024. gadā nodrošināt nevainojamu izaugsmi izglītības vertikālē, un ar pašreizējo iepriekšpārdošanas tirgus maksimālo apjomu 1,1 miljonu apmērā, atkārtojot EDU un TOKEN panākumus, šodienas iepriekšpārdošanas investori varētu gūt vairāk nekā 100 reižu peļņu.

Apmeklējiet 99Bitcoins

Vai $99BTC žetons ir labākā Bitcoin beta versija 2024. gadā? Lūk, kā BRC-20 migrācija uzlabos 99Bitcoins cenas pieaugumu

2024. gads Bitcoin ir milzīgs gads, un līdz šim viss norit labi. Spot Bitcoin ETF apstiprināšanai  Amerikas Savienotajās Valstīs janvārī ātri sekoja nesenais BTC ETF apstiprinājums Honkongā.

Foto: Publicitātes foto

Tas sakrita ar jaunāko Bitcoin uz pusi samazināšanas notikumu 20. aprīlī, kur BTC kalnraču bloka atlīdzības tika samazinātas uz pusi.

Apvienojumā to var uzskatīt par piedāvājuma samazinājumu, ņemot vērā nemainīgo pieprasījumu - vienkārša recpete “vēršu skrējienam”, taču spēcīga.

Paredzamā Bitcoin pieauguma pamatā ir cīņa par Bitcoin beta spēlēm (paredzams, ka žetons darbosies kopā ar BTC, tomēr ar zemākiem tirgus ierobežojumiem, nodrošinot lielāku peļņu).

Pamatojoties tikai uz nosaukumu, $99BTC žetonam ir lejupslīde Bitcoin buļļu tirgū memētiskās vērtības dēļ; tomēr to papildina topošie plāni BRC-20 migrācijai trešajā ceturksnī.

BRC-20 žetona standarts parādījās šī gada sākumā plašā Bitcoin beta stāstījumā, kas saistīts ar Bitcoin ETF apstiprināšanu.

Apmeklējiet 99Bitcoins

99Bitcoins iesaistīs nākamo kriptovalūtu lietotāju paaudzi - kāpēc jaunā Learn-to-Earn platforma ir tik aizraujoša?

Ja domājat, ka esat jau dzirdējis par 99Bitcoins, tad tas tā arī varētu būt.

Vietne ir agrīno Bitcoining dienu ikona, un kopš 2013. gada vietne ir piesaistījusi miljoniem lietotāju, un, bez šaubām, tā jau ir bijusi nozīmīga simtiem tūkstošu investoru kriptovalūtu ceļojumos.

99Bitcoins nekad nav baidījies ieviest jauninājumus, sākot no pasaules slavenajiem Bitcoin Obituaries un jaunā Learn-to-earn platforma nav izņēmums.

Foto: Publicitātes foto

Iedvesmojoties no Coinbase nesen uzsāktās bāzes ķēdes (BASE), analītiķi prognozē, ka 2024. gada “vēršu skrējiena” laikā izglītības platforma varētu piedzīvot lielisku izaugsmi.

Iemesls tam ir vienkāršs: tāpat kā Coinbase tirdzniecībai, arī 99Bitcoins jau ir pirmā pieslēgšanās vieta miljoniem jaunu kriptovalūtu lietotāju.

Ja BASE ļaus Coinbase iegūt lielu daļu no jauna mazumtirdzniecības kapitāla, izmantojot savu tirgū vadošo CEX, $99BTC žetons ir pozicionēts, lai kļūtu par iecienītāko, jo jauni lietotāji pulcējas, lai mācītos un nopelnītu ar 99Bitcoins.

Tādējādi ar +1140% APY ieguldījumu līdzās potenciālajam 100 reizes pieaugumam BRC-20 vertikālē, šo virālo kriptovalūtu iepriekšpārdošanu nevar palaist garām.

Lai palielinātu savu peļņas potenciālu, piedalieties 99Bitcoins dāsnajā 99 999 BTC airdrop dāvanā, izmantojot Gleam.

Apmeklējiet 99Bitcoins

Citi šobrīd lasa

Maijpuķīšu pušķītis Latvijā maksā tikpat, cik kādreiz istabas īre 4
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Gudļevskis rāda varonību un saglabā Latvijai cerības uz ceturtdaļfinālu