Supermodele kļuvusi resnāka

Slavenības
2009. gada 21. aprīlī 19:26 2009. gada 21. aprīlī 19:26
 
Supermodele Keita Mosa (35) noliegusi tenkas, ka gaidītu otru bērniņu. Viņa tikai mazliet esot pieņēmusies svarā.

Modele, par kuras gaumi un stila izjūtu jūsmo vai puse pasaules, pludmalei izvēlējusies maisveidīgu bezgaumīgu lindraku ar pārlieku lieliem izgriezumiem piedurkņu vietās. Ak, vai...

Baumas, ka Mosa un viņas draugs, grupas The Kills mūziķis Džeimijs Hincs, gatavojas kļūt par vecākiem, parādījās, kad allaž kalsnā Mosa bija manīta ar apaļīgu vēderiņu. Brīvdienās Taizemē paparaci pat piefiksējuši mirkli, kad modele uzlikusi roku uz vēdera, gluži kā topoša māmiņa, kas apmīļo gaidāmo bērniņu, kas vēl tikai aug viņas puncī.

Kāds no britu dzeltenās preses izdevumiem pat atļāvās apgalvot, ka Mosa it kā saviem draugiem esot pastāstījusi, ka ir jau trešajā grūtniecības mēnesī. Taču jaunākajā žurnāla New York Magazine intervijā modele pati personiski noliegusi visas iepriekš izskanējušās runas, apliecinot, ka ir tikai pieņēmusies svarā — tas arī viss. Mazuli viņa negaidot! „Tas ir tik traki,” žēlojas modele. „Pat mani draugi tagad zvana un vaicā, vai esmu gaidībās. Man visu laiku jātaisnojas, ka nē, neesmu. Esmu tikai pieņēmusies svarā par dažām mārciņām, un tās nogulsnējušās pareizajā vietā. Vai tas nav jokaini?”

Keita jau ir sešus gadus vecās Lilas Greisas māmiņa. Meitenītes tētis ir modes un stila žurnāla Dazed & Confused redaktors Džefersons Haks.

Gundega Oliņa/Foto: Bulls Press

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 4
Ukraina uzbrukusi Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai
Slovāki met, Gudļevskis velk, bet Latvija iemet. Pēc divām trešdaļām - 1:0
Tēmas: Keita Mosa
Pievienot komentāru