“Bauskā cilvēki domā, ka esmu miljonāre vai atradusi kādu turīgu vīrieti, jo vizinos ar elektroauto, bet patiesībā man kā influencerei bija piedāvāta sadarbība ar konkrētu uzņēmumu,” skaidrību vieš Adriana. (Foto: no privātā arhīva)

Adriana Miglāne tagad strādā bērnudārzā un alimentos no bijušā vīra saņem vien 150 eiro mēnesī

Slavenības
18. aprīlī 05:24 2024. gada 18. aprīlī 05:24
  Marta Martinsone | Žurnāls "Kas Jauns"
TV šovā "X faktors" iepazītā dziedātāja Adriana Miglāne laulībā ar Krišjāni Sondoru nodzīvoja vien astoņus mēnešus. Pēc vīra pieķeršanas sānsoļos kopdzīve tika izbeigta, un nu Adriana viena audzina pāra atvasi. Dēla uzturēšanai tēvs mēnesī atvēlot tikai 150 eiro…

Miglāne jau gadu ir brīvas sievietes statusā – viņas laulība, ilgusi nieka astoņus mēnešus, izjuka kā kāršu namiņš, sagraujot ilūziju par skaistu ģimenes dzīvi. “Nebiju iedomājusies, ka mana laulība beigsies šādi. Vēlējos vienu laulību – kuplu un laimīgu ģimeni. Izrādījās, ka viss šajās attiecībās bija mana ilūzija,“ sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" domīgi nosaka 24 gadus vecā Adriana un min pieļautās kļūdas: “Mums nesakrita dzīves mērķi. Vīrs strādāja ārzemēs un mājās ieradās kā viesis. Bijām runājuši, ka varbūt tomēr jāsakārto dzīve tā, ka viņš ikdienā ir kopā ar ģimeni. Vīrs šādu ģimenes modeli pamēģināja, bet atklājās, ka viņam tas nebija pieņemami, jo bija pieradis pie sava dzīvesveida un lielākas naudas summas, kuru nopelna ārpus Latvijas. Viņš atgriezās savā rutīnā un turpināja strādāt ārzemēs. Bet mūsu starpā aizvien biežāk uzplaiksnīja nesaskaņas. Un tad vēl uzietie vīra sānsoļi, kas lika pieņemt lēmumu pārtraukt šādu ģimenes dzīvi…”

Adriana un Krišjānis kāzu dienā. Viņu laulība gan neilga pat gadu. (Foto: no privātā arhīva)

Iztiku pelna, strādājot bērnudārzā

2020. gada vasarā Miglāne kļuva par māmiņu dēlam Hugo, kuru nu audzina viena, bet saglabā optimismu: “Man ļoti palīdz mana mamma un vecmāmiņa. Lai arī cenšos viņas neapgrūtināt, ir reizes, kad ļoti nepieciešama viņu palīdzība.”

Adrianas ikdiena paiet, strādājot bērnudārzā par mūzikas skolotāju. “Strādāju Bauskas pirmsskolā "Zīlīte". Ļoti mīlu mūziku un bērnus,” pauž dziedātāja un saka – dēla tēvs īpašas rūpes par savu atvasi neizrādot. “Cik saprotu, bijušajam vīram ir jaunas attiecības. Finansiāls atbalsts no viņa puses nav liels. Esmu samierinājusies, ka no bijušā vīra saņemu 150 eiro mēnesī dēla uzturēšanai. Kāpēc tik maza summa? Kad šķīrāmies pie notāra, vienojāmies par uzturlīdzekļu naudu 150 eiro mēnesī. Pati parakstīju šādu vienošanos, jo negribu strīdēties un cīnīties. Pati bērnu gribēju, pati uzaudzināšu. Man svarīgāks ir mans sirdsmiers,” nosaka Adriana.

"Audzināt bērnu vienai nav viegli, bet es darīšu visu, lai mans dēls būtu laimīgs arī bez sava īstā tēva klātbūtnes," saka Adriana Miglāne, kura par māmiņu kļuva 19 gadu vecumā. (Foto: no privātā arhīva)

Vēlas vīrieša cieņu un uzmanību

Runājot par jaunu attiecību veidošanu, dziedātāja saka – ļaujas randiņu periodam, bet par nopietnām saistībām nedomā: “Šobrīd esmu brīva. Esmu tikusies ar vīriešiem, taču neviens no viņiem manī nav radījis īstās izjūtas. Lai iepatiktos, vīrietī ir jābūt kaut kam īpašam. Pat nevaru paskūpstīties ar tādu, kurš man nepatīk. Arī pārgulēt būtu grūti, ja pret konkrēto vīrieti nav jūtu. Patiesībā līdz šim manā dzīvē bijuši četri vīrieši,” atklāj dziedātāja. Viņa neslēpj, ka ir arī atrodama populārajā iepazīšanās vietnē Tinder. “Tur reģistrējos joka pēc. Secināju, ka lielākā daļa saziņas no vīriešu puses ir banāla un virspusēja. Vīrieši ir kļuvuši tik pavirši pret sievietēm…” novērojumos dalās dziedātāja. “Man gribas izbaudīt iepazīšanās laiku, randiņu periodu, lai mani aplido un iekāro. Esmu jauna, kopta un skaista sieviete, gan atradīšu savu īsto cilvēku, turklāt pagaidām nekur nesteidzos. Man ir forši būt ar sevi,” nosaka Adriana Miglāne.

Citi šobrīd lasa

Ko patiesībā var nodarīt jau karsētas eļļas izmantošana atkārtoti?
Nosauktas 10 Eiropas "slepenās" pludmales, kas spēj konkurēt ar labākajiem kūrortiem; topā iekļuvusi arī Latvija 1
Lielākajai daļai cilvēku neizdosies pensionēties 65 gadu vecumā. Kāpēc tas kļūst nereāli? 4