Leonarda pasniedz Ģirtam dzimšanas dienas dāvanu. Starp abiem joprojām ir siltas un mīļas attiecības. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

"Turamies kopā arī grūtos brīžos!" - Ģirta un Leonardas Ķesteru īpašās attiecības

Slavenības
18. aprīlī 06:46 2024. gada 18. aprīlī 06:46
  Santa Sergejeva | Žurnāls "Kas Jauns"
Aktieri Ģirtu Ķesteri ar bijušo sievu Leonardu Ķesteri-Kļaviņu saista ne tikai siltas un draudzīgas attiecības, bet arī rūpes par mazmeitu un ģimenes saišu stiprināšanu.

Šā gada 14. februārī, kad Ģirts Ķesteris Siguldā svinēja 60. jubileju ar iestudējuma "Vīrietis, kurš gaida" pirmizrādi, kuplajā sveicēju – radu un draugu – pulkā bija arī viena no viņa dzīves nozīmīgākajām sievietēm Leonarda Ķestere-Kļaviņa.

Tovakar, gaidot pirmizrādi, tieši ap Leonardu arī pulcējās pārējā dzimta. Leonardas un Ģirta dēls režisors Pauls Ķesteris vecākiem jau dāvājis mazmeitu Almu Helēnu. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Ķestere atklāj, kas visvairāk vieno ģimeni: “Mēs esam pārņemti ar savu mazmeitu, kura mūs visus vieno. Un mums ir tik daudz darāmā, ka knapi spējam visu paveikt laikā!”

Vaicāta par viņas un Ģirta attiecībām un abu vienotību, aktiera bijusī sieva saka: “Mēs savus pienākumus viens pret otru ļoti labi apzināmies. Mums nemaz nav tāda brīvā laika, ko pavadīt kopā, jo abi kā vājprātīgi strādājam. Mēs esam vecāmāte un vecaistēvs, kas – tieši tāpat kā tad, kad bijām mamma un tētis, – ņemamies kā traki, lai visu izdarītu vietā un laikā. Un mēģinām turēties kopā arī grūtos brīžos.”

Aktiera jubilejas banketā Leonarda, pirms pasniedza bijušajam vīram dzimšanas dienas dāvanu, uzrakstīja personisku novēlējumu. Tāpat arī viņa pilnībā pārzina bijušā vīra gaumi un zina, ar kādām dāvanām viņu izdosies iepriecināt. Leonarda esot pieradinājusi Ģirtu pie "Tom Ford" smaržām, un tagad tās kļuvušas par viņa iecienītāko aromātu. Savukārt vēl pirms kāda laika Ģirts ar dēlu Paulu bija iepriecinājuši Leonardu ar skaistu dāvanu, sarūpējot viņai atpūtas braucienu uz ārvalstīm.

Leonarda pasniedz Ģirtam dzimšanas dienas dāvanu. Starp abiem joprojām ir siltas un mīļas attiecības. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Jubilejas svinībās skaidri bija redzams, ka Leonardai ir arī sirsnīgas attiecības ar bijušā vīra meitu Esteri Almu, kas dzimusi aktiera attiecībās ar aktrisi Aiju Dzērvi.

Savukārt 4. aprīlī Ģirts, Leonarda un abu dēls Pauls apmeklēja režisora Dāvja Sīmaņa filmas "Marijas klusums" pirmizrādi. Pirms filmas aktieris iepozēja ar dēlu Paulu pie foto sienas un abi “uztaisīja selfiju”.

Tēvs un dēls - Ģirts un Pauls Ķesteri filmas "Marijas klusums" pirmizrādē. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Savukārt pēc filmas, kad Ģirts bija aprunājies un pieņēmis apsveikumus no pirmizrādes viesiem, ģimenes kompānija atkal apvienojās. Leonarda Ķestere pēc pirmizrādes pastāstīja, ka "Marijas klusums" ir izcila filma, kas jānoskatās ikvienam, jo tā ir viena no labākajām un nopietnākajām latviešu kinolentēm: “Ir skaidrs, kāpēc šī filma arī Berlīnes kinofestivālā saņēma atzinību. Manuprāt, Ģirtam tā ir viena no viņa labākajām kino lomām. Ļoti spēcīga un pārliecinoša, kas tikai vēlreiz apstiprina, ka Ģirts ir izcils, profesionāls un lielisks aktieris.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!

Citi šobrīd lasa

Ko īsti svinam 1. maijā? Šī diena ir īsts „svētku jūklis” 1
Ko patiesībā var nodarīt jau karsētas eļļas izmantošana atkārtoti?
Skinhedi ālējas Vecrīgā - var piekaut kurpju šņoru krāsas dēļ 5