Auto īpašniece no Jelgavas. (Foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video)

Vīrietis gadu pēc šķiršanās nozog savai mīļotajai Danai uzdāvināto auto - tagad viņš pārkāpj noteikumus, bet viņa saņem sodus 1

Trakā pasaule
18. aprīlī 10:47 2024. gada 18. aprīlī 10:47
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Jelgavas iedzīvotāja ir neapmierināta ar policijas Rīgas nodaļas darbu. Viņas bijušais mīļotais sievietes automašīnu nozadzis gadu pēc šķiršanās, tomēr likumsargi pret šo faktu nav izturējušies pietiekami nopietni, vēsta raidījums "Degpunktā".

Garās darba dienas beigās Dana nejauši aizvēra automašīnu, atstājot atslēgas salonā. Sapratusi, ka atvērt auto nav iespējas, sieviete piezvanīja bijušajam puisim. Viņš solīja atslēgu izņemt, taču to neizdarīja un vēlāk aizbrauca pats ar šo pašu automašīnu. Automašīnā palikuši sievietes un viņas bērna dokumenti, kā arī citas mantas.

Vīrietis ir pārliecināts, ka 2011. gada "S" klases izlaiduma "Mercedes" vairs Danai nepieder. Sieviete stāsta, ka mašīnu viņš nopircis pirms vairākiem gadiem, taču pēc likuma tā pieder Danai. Sieviete apgalvo, ka bijušais puisis šādā veidā vēlējies viņu pamācīt. Palikusi bez svarīgiem dokumentiem, kā arī bez transportlīdzekļa, Dana vērsās policijā. Pagājušas gandrīz trīs nedēļas kopš "Mercedes" pazušanas no stāvvietas, taču pie atbildības bijušais mīļotais tā arī nav saukts. Tāpat vīrietis nepārtraukti pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, bet Dana saņem sodus.

Policijā atbild, ka pret lietu izturas nopietni un Danai nav pamata uztraukties. "Šādu likumpārkāpumu no Krimināllikuma viedokļa var vērtēt kā piesavināšanos, nevis zādzību, jo zādzība tiek izdarīta slepeni, laikā, kad mantas īpašnieks to neredz un nezina. Iespējamais sods par abiem noziegumiem ir vienāds," skaidro Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Zināms, ka bijušais puisis pirms kāda laika tika izsaukts uz pratināšanām, taču norādītajā dienā iecirknī viņš neieradās. Uzaicinājums tika nosūtīts atkārtoti. "Vīrietis tika izsaukts uz policiju paskaidrojumu sniegšanai šīs nedēļas nogalē. Pēc tam tiks lemts, vai ir pamats ierosināt krimināllietu par mantas izkrāpšanu. Ar automašīnas atdošanas jautājumu sievietei nodarbosies Valsts policija," saka policijas pārstāve.

Citi šobrīd lasa

Ko patiesībā var nodarīt jau karsētas eļļas izmantošana atkārtoti?
Nepālas algotņi masveidā dezertē no Krievijas okupācijas armijas 1
Skinhedi ālējas Vecrīgā - var piekaut kurpju šņoru krāsas dēļ 4
Pievienot komentāru