Šakiras jaunās attiecības neesot nopietns romāns. Viņa koncentrējas karjerai

Slavenības
18. aprīlī 17:58 2024. gada 18. aprīlī 17:58
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Kolumbiešu dziedātājai Šakirai izveidojušās romantiskas attiecības ar seriāla “Emīlija Parīzē” (“Emily in Paris”) zvaigzni Lusjēnu Laviskontu, taču ārvalstu plašsaziņas līdzekļu ziņojumi liecina, ka šis romāns nav nopietns un pāris neplāno uzsākt kopdzīvi.

Izdevums “Us Weekly” raksta, ka hita “Waka Waka” izpildītāja tikai vēlas izbaudīt dzīvi pēc šķiršanās no futbolista Žerāra Pikē, ar kuru bija kopā nodzīvojusi 11 gadus. Taču paziņa piebildis, ka galveno uzmanību mūziķe šobrīd velta savai karjerai, ne attiecībām. Stāstot par dziedātājas privātās dzīves aktualitātēm, informācijās avots norādījis, ka Šakiras un Lusjēna romāns “šobrīd nav nemaz tik nopietns”. “Viņa ir satikusies ar vairākiem cilvēkiem kopš šķiršanās no Žerāra [Pikē], un viņa šobrīd nav noskaņota kopdzīvei,” apliecinājis paziņa. “Viņa izbauda brīvas sievietes dzīvi, satiekas nenopietni un galveno uzmanību pievērš saviem zēniem un karjerai.”

Popzvaigznes un aktiera romantiskās attiecības aizsākās, kad abi strādāja pie Šakiras dziesmas mūzikas videoklipa, teikts kādā no iepriekšējām “Us Weekly” publikācijām. Paziņa norādījis, ka Šakira bijusi “patīkami pārsteigta par to, cik viņš ir šarmants un smieklīgs”, un sākusi ar viņu tikties, avotam uzsverot, ka starp viņiem nav nekā nopietna. Zinātājs apliecinājis, ka divu dēlu māmiņa ir “laimīga”, piebilstot: “Šakirai un Lusjēnam ir vieglas rotaļīgas attiecības – viņam viņa ļoti patīk.”

Lusjēns Laviskonts ir 16 gadus jaunāks par dziedātāju. Fani ir satraukušies par dziedātājas jaunajām attiecībām un baidās, ka 31 gadus vecais aktieris varētu salauzt 47 gadus vecās mūziķes sirdi. Par Lusjēnu klīstot runas, ka viņš bieži mainot savas sievietes un katra nākamā esot slavenāka par iepriekšējo. Daži to nodēvējuši tikai par aktierim raksturīgu veidu, kā iemantot popularitāti.

Citi šobrīd lasa

"Apstākļi šokēja!" - Latviete Inga nomirst uzgaidāmajā telpā, gaidot ārstu Lielbritānijas slimnīcā
Latviešu aktrise Muceniece uzvarējusi bijušo vīru alimentu lietā: "Kliedz, ka visi apskauž viņu laimi, bet naudu bērniem nedod. Kauns" 4
Ko patiesībā var nodarīt jau karsētas eļļas izmantošana atkārtoti?
Pievienot komentāru