Kima Kardašjana. (Foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press)

Kimas Kardašjanas kompānija nejauši atklāj viņas peldkostīma izmēru

Slavenības
22. aprīlī 05:33 2024. gada 22. aprīlī 05:33
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Realitātes šova zvaigznes un uzņēmējas Kimas Kardašjanas kompānija “SKIMS” izplatījusi jaunākās fotogrāfijas, kurās aplūkojama zīmola 2024. gada peldkostīmu kolekcija.

Kolekcijas iespaidīgākajā fotogrāfijā repera Kanjes Vesta šķirtā sieva redzama, tērpusies miniatūrā divdaļīgā bikini ar čūskādas apdruku. Pieticīgais pludmales tērps atklāj daiļavas nevainojamo figūru ar perfekto vēderpresīti.

“Drosmīgākais stringu bikini. Atstājiet iespaidu mūsu ierobežota daudzuma čūskādas printā, kas tiek piedāvāts jaunā un “SKIMS Swim” raksturīgajā stilā,” teikts parakstā pie attēla. Savukārt nākamajā rindkopā nejauši atklāts 1,57 metrus garās skaistules peldkostīma izmērs. Izrādās viņa ir tērpusies XS izmēra bikini.

“Kima Kardašjana ir ģērbusies “SKIMS Swim” trīsstūra topā un sasienamās biksītēs, XS izmēra, čūskādas raksta,” teikts aprakstā. Jauno fotogrāfiju autors ir britu fotogrāfs Niks Naits. Pati Kima nekad agrāk nav daudz runājusi par savu apģērba izmēru vai svaru, lai gan tiek uzskatīts, ka viņa sver 53 kilogramus, un viņas vidukļa apkārtmērs ir 61 centimetrs.

Citām fotogrāfijām “SKIMS” dibinātāja iepozējusi čūskādas printa bikini ar sarkanu sasienamu topiņu, kā arī ugunīgi sarkanā peldkostīmā. Jaunajā pludmales tērpu kolekcijā atrodami peldkostīmi visām gaumēm un auguma aprisēm. Tur būs kā miniatūri stringi, tā biksītes ar paaugstinātu jostasvietu, kā arī viendaļīga peldkostīma modeļi.

Citi šobrīd lasa

"Tā ir nolādēta šoseja!" Ziemeļīriju satriec 17 gadu vecas lietuvietes un viņas mīļotā puiša nāve
Dārgākās konfektes Dainas dzīvē! Kā ciemakukulis no Latvijas gandrīz beidzās ar cietumsodu Abū Dabī 1
Maksims Galkins publisko mīlīgu Allas Pugačovas foto un izpelnās vētrainu kritiku 3
Pievienot komentāru