Seriāla "Mad Men" zvaigzne Kristīna Hendriksa iziet pie vīra latviešu dizaineres radītā kāzu kleitā 1

Slavenības
22. aprīlī 11:15 2024. gada 22. aprīlī 11:15
 
Izklaides
nodaļa
Pasaulslavenā aktrise, sešu prestižo "Emmy" nomināciju ieguvēja un savulaik arī par planētas skaistāko sievieti dēvētā Kristīna Hendriksa šomēnes izgājusi pie vīra. Un apprecējusies latviešu dizaineres Katjas Šehurinas zīmola "Katya Katya Shehurina" radītā kāzu kleitā.

Hendriksa, kas maija sākumā svinēs savu 49. dzimšanas dienu, 20. aprīlī izgāja pie vīra. Viņa deva jāvārdu savam iecerētajam operatoram Džordžam Bjančīni, un par laulātu pāri viņus pasludināja populārās grupas "Garbage" dziedātāja Šērlija Mensone. Kāzu ceremonijas atspoguļošanas ekskluzīvās tiesības tika slavenību izdevumam "People", kurā fotogrāfijās jaunā sieva redzama kāzu kleitā, ko dizainējis zīmols "Katya Katya Shehurina".

Kristīna Hendriksa ir bijusī modele, kas līdztekus darbam teātrī visvairāk zināma kā populārā seriāla "Mad Men" zvaigzne, par lomu tajā sešas reizes tiekot nominēta "Emmy" balvai. 2010. gadā žurnāla "Esquire" aptaujā dāmas viņu ierindoja pasaulē seksīgāko sieviešu topa pirmajā vietā, savulaik viņa atzīta arī par "skaistāko sievieti Amerikā".

Hendriksas un Bjančīni kāzu svinības ilga triju dienu garumā, pati ceremonija notika tā dēvētajā Napoleona mājā Ņūorleānā, ASV. Aktrise un operators ir pāris kopš 2020. gada un uz savām kāzām bija ielūguši 76 viesus.

Citi šobrīd lasa

Lielākajai daļai cilvēku neizdosies pensionēties 65 gadu vecumā. Kāpēc tas kļūst nereāli? 12
Dārgākās konfektes Dainas dzīvē! Kā ciemakukulis no Latvijas gandrīz beidzās ar cietumsodu Abū Dabī 1
Apcietināts jaunietis, kurš, iespējams, piekāva mūziķi Horenu Stalbi 2
Pievienot komentāru