Ekrānuzņēmums no video. (Foto: X / @bennyjohnson)

Neslēpta vajāšana un agresija. Kafijas veikalā Alekam Boldvinam pārmetumus izsaka kāda protestētāja - viņš neiztur 1

Slavenības
23. aprīlī 17:28 2024. gada 23. aprīlī 17:28
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
22. aprīlī Holivudas zvaigzne Aleks Boldvins (66) kafijas veikalā sastapās ar pret Izraēlu vērstu protestētāju. Publiskotajā video dzirdams, ka sieviete nepārtraukti provocē aktieri, kurš galu galā lūdz viņu atstāt veikalu. Aicinājumam vajātāja nepaklausa un turpina atkārtot vienu un to pašu, uzbāžoties Boldvinam…

Kafijas veikaliņa apmeklējums aktierim Alekam Boldvinam pirmdien, 22. aprīlī, izvērties pavisam nepatīkami. Kamēr viņš pasūtīja sev dzērienu, pret viņu ieslēgtu mobilā tālruņa kameru pavērsa kāda uzmācīga sieviete, kura bez mitas atkārtoja: “Atbrīvojiet Palestīnu”. Situācija saasinājās, kad protestētāja piesauca filmas “Rust” uzņemšanas laukumā notikušo traģēdiju, kad no Aleka Boldvina rokās esošā ieroča, kuram nevajadzēja būt pielādētam, mira operatore Halina Hačinsa. Agresīvi noskaņotā sieviete pārmeta aktierim, kāpēc viņš nesēž cietumā. “Kāpēc jūs nogalinājāt to lēdiju… un nav jāsēž cietumā?” – neatlaidīgi atkātojot frāzi un bāžot kameru aktierim tieši sejā, skandēja Palestīnas aizstāve.

Boldvins tobrīd pats sarunājās pa tālruni, kad ar pārmetumiem pie viņa vērsās svešiniece: “Alek, vai jūs, lūdzu, vienu reizi varat pateikt “Atbrīvojiet Palestīnu”? Kāpēc jūs nogalinājāt to lēdiju? Jūs nogalinājāt to lēdiju un nesaņēmāt cietumsodu? Nav jāsēž cietumā, Alek? Nav jāsēž cietumā, Alek?” filmējot atkārtoja sieviete, bet aktieris centās viņu ignorēt.

““Atbrīvojiet Palestīnu”, tikai vienu reizi un es likšu jūs mierā? Es likšu jūs mierā, es zvēru. Tikai vienu reizi pasakiet “Atbrīvojiet Palestīnu”, vienu reizi,” viņa turpināja uzstāt, kad Aleks aizgāja līdz durvīm un jautāja veikala personālam, vai viņi varētu izsaukt policiju. Aktieris ar rokas žestu deva mājienu, lai sieviete dodas prom, taču viņa neatstājās: “Lūdzu pasakiet vienu reizi, vienu reizi. Atbrīvojiet Palestīnu, piedrā*t cionismu, piedrā*t Izraēlu.” Kad sieviete negāja prom un turpināja skandēt savus saukļus, Aleka pacietības mērs bija pilns. Atgriežoties veikaliņā, viņš izsita tālruni no sievietes rokām un filmēšana beidzās.

Aizvadītajā nedēļā tiesa par vainīgu netiešā slepkavībā filmas “Rust” uzņemšanas laukumā atzina ieroču pārzini Hannu Gutjeresu-Rīdu, jo pasniegusi Boldvinam pielādētu ieroci, kas izšāva, nogalinot operatori un viena bērna māmiņu Halinu Hačinsu. Gutjeresai-Rīdai piespriests maksimālais sods – 18 mēneši cietumā.

2023. gada janvārī Boldvinam izvirzīja apsūdzību par slepkavību aiz neuzmanības. Viņš savu vainu neatzina un šo apsardzību atcēla. Gadu vēlāk apsūdzība tika izvirzīta atkāroti. Aleks vienmēr uzsvēris, ka nav zinājis, ka ierocis ir pielādēts, pastāvot uz savu nevainību. Ja vaina tiktu pierādīta, astoņu bērnu tēvam draudētu līdz 18 mēnešiem cietumā.

Citi šobrīd lasa

Dārgākās konfektes Dainas dzīvē! Kā ciemakukulis no Latvijas gandrīz beidzās ar cietumsodu Abū Dabī 1
VIDEO: kā zaudēt spēļu sēriju, veselo saprātu un pašcieņu dažu minūšu laikā. NBA basketbolists pēc pilnas programmas apkauno sevi un komandu
FOTO: Balderis, Dārziņš un Ko burtiski “iznīcina” Saeimas hokeja komandu 1
Pievienot komentāru