Eminems 2020. gadā. (Foto: action press/ Vida Press)

Eminems jau 16 gadus nelieto alkoholu; reperis publicē zīmīgu foto

Slavenības
24. aprīlī 05:34 2024. gada 24. aprīlī 05:34
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Reperis Eminems (īstajā vārdā Māršals Brūss Materss) nosvinējis 16 gadus skaidrā prātā. Ar šo sasniegumu viņš padižojies savā "Instagram" profilā, publicējot fotogrāfiju, kurā redzama monēta ar skaitli 16.

"Sobriety coin" (skaidrības monēta) ir speciāls žetons, kas tiek izsniegts anonīmo alkoholiķu biedrības biedriem, lai atzīmētu laika daudzumu, ko dalībnieks atturējies no alkohola.

Uz piemiņas monētas uzrakstīti vārdi "vienotība", "kalpošana" un "atjaunošanās". Komentāros viņu atbalstīja sekotāji un tuvinieki, konkrēti vecākais brālis Natans Samra-Materss. "Lieliskais mentors," rakstīja brālis.

51 gadu vecais Eminems ne reizi vien stāstījis par savām problēmām ar alkoholu un narkotikām. 2007. gadā viņš piedzīvoja pārdozēšanu ar metadonu, kas gandrīz beidzās traģiski. Pēc tam reperis saglabāja skaidru dzīvesveidu.

2015. gadā intervijā "Men's Journal" Eminems atzina, ka atkarības laikā svēris 104 kilogramus - aptieku preparātu nekontrolētas lietošanas dēļ viņš iedzīvojies kuņģa problēmās un daudz ēdis.

Pēc iziešanas no rehabilitācijas centra Eminems pievērsies skriešanai, kā rezultātā iemācījies gūt baudu no fiziskajām slodzēm, zaudējis svaru un atjaunojis miega kvalitāti.

Citi šobrīd lasa

Miljonāra Oļega Fiļa draudzene Kristīne Jelinska ierauta pikantā attiecību drāmā
Nosaukts šogad Latvijā pieprasītākais amats
Amerikānis, kas pievienojās rašistu bandai Doneckā, ņēmis nelabu galu
Pievienot komentāru