Holivudas aktrise Emma Stouna. (Foto: ddp/abaca press/ Vida Press)

Holivudas zvaigzne Emma Stouna vēlas, lai viņu uzrunā īstajā vārdā 1

Slavenības
27. aprīlī 10:01 2024. gada 27. aprīlī 10:01
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Holivudas zvaigzne Emma Stouna (35) atzinusies, ka labāk patiktu, ja viņu dēvētu īstajā vārdā, jo tas būtu “tik jauki”. Aktrise atzīmējusi, ka pat draugi viņu neuzrunā par Emmu.

Holivudas zvaigzne Emma Stouna nākusi klajā ar pārsteidzošu atzīšanos. Izrādās, ka šis ir aktrises skatuves vārds un pasē rakstīts pavisam cits! Kad izdevuma “The Hollywood Reporter” žurnālists sarunājās ar slaveno aktrisi, viņš apjautājās, vai Emma palabotu fanu, ja tas vērstos pie viņas, uzrunājot īstajā vārdā - par Emīliju. “Nē, tas būtu tik jauki. Man patiktu būt Emīlijai,” atbildējusi aktrise, piebilstot, ka pat kolēģi viņu sauc par Emīliju, kad ir tuvāk iepazinušies. “Oskara” balvas laureātes vecāku dotais vārds ir Emīlija Džīna Stouna. Otrais vārds viņai ir kopīgs ar mammu Kristu Džīnu Stounu.

Kad Emma sāka aktrises gaitas, viņa nolēma pieņemt skatuves vārdu, jo Emīliju jau “bija aizņēmusi” cita aktrise. Taču šķiet, ka pēdējā laikā Emmai kļūst aizvien grūtāk sadzīvot ar savu agrāk pieņemto lēmumu. “Pirms dažiem gadiem tas sāka mani pamatīgi satraukt. Kaut kādu iemeslu dēļ man gribējās kliegt – “Es to vairāk nevaru izturēt. Sauciet mani par Emīliju.’” Emma arīdzan atklājusi, ka viņai vieglāk ir pieņemt, ja pie viņas vēršas ar vārda saīsināto formu – “Sveika, Em!”

Šī nav pirmā reize, kad Holivudas aktrise runā par savu vārdu. Viesojoties sarunu šovā “The Tonight Show” pie Džimija Felona, zvaigzne atklāja, ka savulaik bijusi “super blonda”, un vēlējusies, lai viņu dēvē par Emmu, jo līdzinājusies meiteņu grupas “Spice Girls” dalībniecei Emmai Bantonei.

Emma Stouna (pa kreisi) bērnībā fanojusi par meiteņu grupu “Spice Girls”, un jo īpaši par Emmu Bantoni, kurai pati līdzinājusies.

Pēc tam Stouna atzinās: “Tas nebūt nebija viņas dēļ, bet jā, otrajā klasē es pirmajā dienā piegāju pie skolotājas un lūdzu viņu saukt mani par Emmu? Jā, es tā izdarīju. Vai tas bija “Spice Girls” dziedātājas Emmas Lī Bantones dēļ? Jā, tā bija.” Emma bijusi liela “Spice Girls” fane. Viņa apmeklējusi meiteņu grupas koncertu deviņdesmitajos gados un devusies uz atkalapvienošanās šovu O2 arēnā 2008. gadā.  

Citi šobrīd lasa

FOTO: makšķerniekam Ventā gadījies ļoti neparasts loms
Mirusi Maskavas deputāta nežēlīgi sistā sieva. Deputāts bija atgriezies no "specoperācijas" Ukrainā un mēdza izgāzt dusmas
Gruzijas valdošā partija grib veidot ienaidnieku sarakstus
Pievienot komentāru