Madonnas oficiālajā mājaslapā uzstāšanās Kopakabanas pludmalē Brazīlijā nodēvēta par pašu vērienīgāko visā viņas karjerā. (Foto: SplashNews.com/ Vida Press)

Madonna bez maksas sniedz koncertu pludmalē. Ierodas vairāk nekā miljons apmeklētāju

Slavenības
8. maijā 18:55 2024. gada 8. maijā 18:55
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Amerikāņu popzvaigzne Madonna sniegusi bezmaksas koncertu Kopakabanas pludmalē Riodežaneiro. Koncertu apmeklēja daudzi popzvaigznes fani, pēc pilsētas domes datiem - 1,5 miljoni.

Popmūzikas karaliene Madonna sniegusi lielāko bezmaksas koncertu savā karjerā: viņas uzstāšanos, kas aizvadītajā sestdienā notika Kopakabanas pludmalē Riodežaneiro, apmeklējuši vismaz 1,6 miljoni skatītāju. Turklāt daudzi no viņiem bija apmetušies ne tikai liedaga smiltīs, bet koncertu vēroja arī, esot laivās un jahtās, kas bija noenkurojušās līcī, informē aģentūra AP. Savukārt virs skatītāju galvām lidoja droni un helikopteri.

Gar pludmali bija izvietoti 18 skaļruņu torņi, lai visi apmeklētāji varētu dzirdēt popmūzikas karalienes izpildītos hitus. Madonnas šovs sākās ap pusvienpadsmitiem vakarā un ilga aptuveni divas stundas.

Ziņots, ka savu superšovu uz 800 kvadrātmetru lielās skatuves Madonna sākusi ar 1998. gada hitu “Nothing Really Matters”. (Foto: Dilson Silva / BACKGRID/ Vida Press)

Šis grandiozais un jau par “vēsturisku” pasludinātais šovs bija noslēdzošais koncerts 65 gadus vecās dziedātājas turnejā “The Celebration Tour”. Tūre, kas veltīta popdīvas 40. gadadienai uz skatuves, sākās aizvadītā gada oktobrī Londonā. Madonnas oficiālajā mājaslapā šī uzstāšanās Brazīlijā nodēvēta par pašu vērienīgāko visā viņas karjerā.

Tomēr šis koncerts nekļuva par cilvēku visvairāk apmeklēto šovu, kāds jebkad noticis Kopakabanas pludmalē. 1994. gadā Roda Stjuarta Jaungada koncerts pulcēja vairāk nekā 4 miljonus skatītāju, kļūstot par vēsturē vislielāko bezmaksas rokkoncertu. Turklāt šādā kategorijā tas reģistrēts arī Ginesa rekordu grāmatā.

Citi šobrīd lasa

Savākti paraksti pret valsts naudas tērēšanu Eirovīzijai 10
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Ukraina uzbrukusi Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai
Pievienot komentāru