Kristaps Lazdāns (foto: no ģimenes privāta arhīva)

Palīdzēsim smagi slimajam Kristapam saņemt jaunu ratiņkrēslu! Viņa mamma lūdz atbalstu

Dzīvības loterija
19. aprīlī 21:50 2024. gada 19. aprīlī 21:50
 
Ziņu
nodaļa
| Jauns.lv
12 gadus vecais Kristaps ir bērns ar īpašām vajadzībām. Katru gadu ģimene savu atvasi ved uz intensīviem rehabilitācijas kursiem Slovākijā, taču palīdzība nepieciešama arī puisēnam ikdienā ļoti nepieciešamo lietu iegādei. Šoreiz runa ir par jaunu ratiņkrēslu.

Jauns.lv ir saņēmusi viņa mammas lūgumu pēc palīdzības.

"Labvakar! Šeit Jūs traucē Kristapa Lazdāna mamma no Talsu novada. Man ir milzīgs lūgums , lai nopublicējat rakstiņu par Kristapu. Esu vērsusies pie Jums jau vairākas reizes, jo pateicoties Jums ir saziedoti līdzekļi rehabilitācijām un palīglīdzekļiem. Kristaps šobrīd regulāri apmeklē visas paredzētās nodarbības pateicoties līdzcilvēkiem. Jūlijā Kristaps dosies uz intensīvo rehabilitācijas kursu Slovākijā.

Šobrīd vēršamies pie Jums ar lūgumu nopublicēt rakstiņu, jo ar līdzmaksājumu nepieciešams iegādāties ratiņkrēslu. Nepieciešamā summa ir 1950 EURO. No iepriekšējā esam izauguši un rati diemžēl diendienā lietojot ir nokalpojuši. par valsts budžetu  uz nākamo var pretendēt 2025 gadā. Bet tā kā Kristaps pārvietojas tikai ratiņkrēslā tad tik ilgi gaidīt nevaram. Nepieciešams tikt uz nodarbībām un arī jāiet pastaigās.Summa ir liela un paši samaksāt nevaram.

Saistītās ziņas

12 gadus vecā Kristapa mamma lūdz līdzcilvēku palīdzību
Māmiņa Inga ļoti lūdz palīdzēt: 11 gadus vecā dēliņa Kristapa rehabilitācijai pietrūkst 2662 eiro
Mazā Kristapa mamma jau gadiem spiesta lūgt palīdzību - dēliņa ārstēšanai naudas nav

Kristaps ir bērns invalīds jau no dzimšanas.  Šobrīd Kristapam ir 12 gadi.  Ģimenē otrais bērns. Jau kopš dzimšanas Kristapam ir noteikta diagnoze BCT spastiska tetraperēze, simtomātiska epilepsija. Lai Kristapa veselības stāvoklis būtu stabils un neveidotos deformācijas viņš regulāri valkā ortozes, apmeklē nodarbības, Talsu veselības centrā, kā arī kursa veidā dodas uz audiologopēda nodarbībām, masāžām, magnētterapiju un pie osteopāta. Tā kā ar to ir par maz tad 1 reizi gadā Kristaps dodas uz intensīvo rehabilitācijas kursu Slovākijā "Hendi"centrā. Valsts atmaksātās nodarbības ir ļoti minimāli, pārējam visam ir nepieciešami līdzekļi. Pateicoties līdzcilvēku atbalstam Kristaps var iziet visus nepieciešamos rehabilitācijas kursus un nodarbības, kā arī sagādāti visi nepieciešamie palīglīdzekļi.

Lai Kristaps tiktu pie ratiņkrēsla Racer nepieciešami līdzekļi 1950 EURO Ja varat palīdzēt lūdzu ziedojat Inga Lazdāne SEB LV16UNLA0050009241171, swedbank LV98HABA0551023851620, CITADELE LV06PARX0006057090001, PAYPAL evucis325@inbox.lv. Maksājuma mērķis ratiņkrēslam Kristapam Lazdānam

No sirds pateicamies visiem, kuri Kristapu atbalsta."

Palīdzēsim puisītim!

Citi šobrīd lasa

"Tā ir nolādēta šoseja!" Ziemeļīriju satriec 17 gadu vecas lietuvietes un viņas mīļotā puiša nāve
Dārgākās konfektes Dainas dzīvē! Kā ciemakukulis no Latvijas gandrīz beidzās ar cietumsodu Abū Dabī
Maksims Galkins publisko mīlīgu Allas Pugačovas foto un izpelnās vētrainu kritiku
Pievienot komentāru