Sendvičs ar gaļas bumbiņām
Sastāvdaļas
- 1 garā bagete
- 16 gaļas bumbiņas
- 100g salātlapas
- 100g siers
- Mērcei:
- 1 sīpols
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 2 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējk. čili pārslas
- 400g konservēti tomāti savā sulā
- 1/4 gl. Kalamta olīvas
- 1 ēd.k. kaperi
- sāls, pipari
Lileiska recepte, ar kuras pagatavošanu tiks galā pat iesācējs. Taču ikviens zin, viss ģeniālais slēpjas vienkāršībā. Pagatavojiet!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Pagatavot mērci. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot ķiplokus un sasmalcinātus tomātus un sautēt vēl 5 min. Pievienot čili pārslas, smalki sakapātas olīvas un kaperus un sautēt vēl pāris minūtes. Visbeidzot pievienot galas bumbiņas un sautēt vēl 5 min.
2
Bageti sagriezt četrās vienādās daļās un tad katru daļu vēlreiz gareniski uz pusēm. Piepildīt maizītes ar tomātu mērci un gaļas bumbiņām, salātu lapām un sieru. Apsegt ar otru bagetes daļu.
3
Lai labi garšo!