Pipari pildīti ar mājas sieru
Sastāvdaļas
- 4 pipari
- 400g mājas siers
- 3-4 ēd.k. olīveļļa
- 2 ēd.k. kaperi
- kaltēts timiāns
- čili pipari
- 1 ķiploku daiviņa
- sāls, pipari
Vai zināji, ka paprikā askorbīnskābes ir krietni vairāk nekā citronos un upenēs? Taču ir vēl kāds fakts - pareizi pagatavota paprika ir vienreizēji garšīga. Izmēģini šo recepti!
Pagatavošana 4 porcijas
1
sāls, pipari
Piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un plēves. Piparus apslacīt ar olīveļļu, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept uz pannas vai grila 15 min.
2
Mājas sieru sajaukt ar smalki sakapātiem kaperiem un ķiploku daiviņu. Pievienot čili piparus, timiānu un sāli pēc garšas.
Siltas piparu pusītes piepildīt ar sieru, pārlikt cepamā formā, un burtiski uz 5 min. ielikt cepeškrāsnī.
3
Pasniedz siltus.