OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kebabi ar maizi un bekonu

Sastāvdaļas
  • 700g cūkgaļas kakla karbonāde
  • 300g maize
  • 100g bekons
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 5 ēd.k. saldā čili mērcē
  • olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
Lieliska uzkoda piknikam! Ātri, garšīgi un sātīgi. Rekomendējam!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cūkgaļu sagriezt apmēram 2 cm lielos kubiņos. Gaļu pārlikt bļodā, pievienot čili mērci un smalki sakapātus ķiplokus un sajaukt, lai gaļa būtu vienmērīgi noklāta ar mērci un ķiplokiem. Atstāt uz 2 sundām iemarinēties, ik pa brīdim apmaisot.
2
Maizei nogriezt garoziņu un sagriezt tik pat lielos kubiņos, kā gaļu. Maizi pievienot bļodā pie gaļas, pārliet ar olīveļļu un visu kārtīgi samaisīt.
3
Bekonu sagriezt kvadrātiņos. Uz iesma pamīšus uzsprauž produktus - cūkgaļas gabaliņu, bekona kvadrātiņu, maizi, atkal bekona kvadrātiņu, cūkgaļu - un tā līdz galam.
4
Kebabus grillē apmēram 10-15 minūtes, kamēr gaļa ir gatava.

Pievienot komentāru