Lavašs ar kupinātu āti un sieru
Sastāvdaļas
- 1/2 lavašs
- 100g Meistara siers
- 100g kūpināta āte
- 3 ēd.k. rasola majonēze
- 1 lauku gurķis
- 1 tējk. karijs
Šādu uzkodu viegli paņemt līdz piknikā vai ceļojumā, pasniegt brokastīs vai vakariņās. Bet glīti sagriežot mazākos gabaliņos var pasniegt pat viesībās.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Majonēzi sajaukt ar kariju. Āti sadalīt mazākos gabaliņos. Gurķi sagriezt ripiņās. Sieru sarīvēt.
2
Uz galda izklāt lavašu un vienmērīgi iesmērēt ar karija majonēzi. Pārkaisīt ar sieru. Vienā stūrī rindiņā sakārtot ātes gabaliņus un gurķa ripiņas. Lavašu satīt tā, lai pildījums sanāk pa vidu.