Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem 5
Sastāvdaļas
- 250g auzu pārslas
- 100g sasmalcinātu riekstu
- 100g sviests (istabas temp.)
- 120g cukurs
- 2 olas
- 20g vaniļas cukurs
- sāls
Katrai omītei ir savas supperreceptes. Šoreiz padalīsimies ar vienu no brīnišķīgajām receptēm, kas iegūta no kādas omītes recepšu klades. Izmēģiniet arī jūs!
Pagatavošana 20 porcijas
1
Sviestu uzputot ar cukuru un vaniļas cukuru, pievienot šķipsniņu sāls. Turpinot putot pa vienai pievienot olas. Putot līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Pievienot auzu pārslas un riekstus, kārtīgi samaisīt.
2
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cepumus nelieciet pārāk tuvu vienu otram, jo tie cepeškrāsnī pakusīs un saplūdīs kopā. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.
3
Gatavus cepumus atdzesēt un var pasniegt.
5 komentāri