Pizza with mushrooms, bacon and onion, selective focus

Kartupeļu pica ar bekonu un šampinjoniem

Sastāvdaļas
  • Pamatnei:
  • 300g vārītu kartupeļu
  • 50g miltu
  • 1 ola
  • 1/2 tējk. kaltēta bazilika
  • 1/2 tējk. kaltēta timiāna
  • 40g kartupeļu miltu
  • sāls, svaigi malti pipari
  • &nbsp
  • Pildījumam:
  • 135g brokastu bekona
  • 50g šampinjonu
  • 1 sarkans sīpols
  • 100 g rīvēta siera
  • 4 ēd.k. tomātu mērces
Piedāvāju savu versiju par kartupeļu picu.

Pagatavošana

1
Vārītus kartupeļus ar stampiņu samīca, pievieno olu un samaisa. Pievieno miltus un kartupeļu miltus, garšvielas, sāli un piparus un iemaisa viendabīgu mīklu. Ja līp, var pievienot vēl miltus.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170-180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīri. Mīklu izrullē apaļu un cep minūtes 10-12 cepeškrāsnī. Pamatni izņem ārā, apsmērē ar tomātu mērci un pārkaisa ar sieru. Pa virsu sakārto sagrieztus šķēlītēs šampinjonus, bekonu un sīpolus. Cep vel minūtes 10, kamēr veidojas zeltaina garoziņa.

Pievienot komentāru