Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
vecais
2023. gada 13. augustā 17:48
latvieša vēderam tas saucas vienkāršāk, kefīrā marinēta cukas gaļa cepta un oglēm :)) par oderi vienai vietai tos padomju laiku nosaukumus variet iestūķēt!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Žanis Plēve
2023. gada 16. augustā 08:56
Šašliks kefīrā, majonēze, jogurtos uc līdzīgās substancēs ir tikai un vienīgi gaļas bojāšana. Tieši tāpat kā "nedēļām" marinētais - vecu āzi var marinēt "entās" dienas, labai gaļai ir jāgaršo pēc gaļas un marinādei ir tikai jāpapildina šī garša...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi