Kramblis ar āboliem un kazenēm
Sastāvdaļas
- 3-4 vidēji lieli āboli
- 250g kazenes
- malts kardamons
- 1/2 citrona sula
- 2 ēd.k. grenadīna sīrups
- 25g sviests
- 35g milti
- 15g auzu pārslas
- 25g cukurs
Ja vēlaties iepriecināt savus mīļos ar kādu neikdienišķu desertu, izmēģiniet šo recepti un esiet gatavi - nāksies dzirdēt uzslavas, kā arī padalīties ar recepti.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.
2
Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.
3
Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.
4
Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.