Vistas kebabi
Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- Marinādei:
- 250ml grieķu/turku jogurts
- 1 sīpols
- 1 citrons
- 2 ķiploka daiviņas
- timiāns
- pētersīļi
- sāls, pipari
Grilēta gaļa, zivis un jūras produkti - vasarā ēdienu uz grila gatavojam bieži. Tieši šī iemesla dēļ piedāvājam vēl vienu recepti, kura noderēs grila ēdienkartes dažādošanai. Lai karstas ogles!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Lielā bļodā sajaukt jogurtu, smalki sakapātus sīpolus, ķiplokus, timiānu, pētersīļus, rīvētu citorna miziņu un svaigi spiestu citrona sulu. Vistas fileju sagriezt strēmeltītēs un iemarinēt uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.
2
Uzkarsēt ogles. Vistas gabaliņus uzdurt uz iesmiem un cept 5-6 minūtes no katras puses vai līdz gaļa kļūst zeltīti brūna.
3
Pasniedz siltus.