Asie vistas šķiņķīši medalus mērcē
Sastāvdaļas
- 750g vistu šķiņķīši
- 3 sīpoli
- 1 gl medalus
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēd.k. Balzamiko
- 2 ēd.k. bbq mērce
- 1/2 tējk. čili pasta
- eļļa
- sāls, pipari
Īpaši maigu un saldenu medus toni šim ēdienam piešķir tieši Iļģuciema medalus, bet aso noti - čili pasta. Izmēģini šo recepti un esam pārliecināti, šie šķiņķīši būs viens no iecienītākajiem ēdieniem uz tava galda.
Pagatavošana 3 porcijas
1
Sīpolus nomzio un sagriež gredzenos. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep vistu šķiņķīšus no abām pusēm, apm. 3 min. no katras puses. Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un tur pat apcep sīpolus, minūtes 15, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un cep vēl 2-3 min. Pielej alu, Balzamiko, bbq mērci un čili pastu, samaisa. Tad liek atpakaļ gaļu un sautē vēl 30 min, līdz gaļa ir gatava.
2
Pasniedz ar kartupeļu vai dārzeņu biezputru.