Vraps ar svaigo sieru un tunci
Sastāvdaļas
- 1 lavašs
- 200g svaigais siers
- 1 garais gurķis
- 200g tuncis savā sulā
- 2 ēd.k. svaigi spiesta citrona sula
- 2 tējk. mārrutki
- salātlapas
- sāls, pipari
Iespējams, ka valodnieki uzstātu, lai šo vrapu mēs dēvētu par vīstokli vai tīstokli ar sieru un tunci. Tomēr lavašs ar pildījumu saucas vraps un tas garšo lieliski. Pamēģiniet!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Svaigo sieru sajaukt ar citrona sulu, mārrutkiem, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
No tunča notecināt sulu, sasmalcināt ar dakšu un pievienot sieram, samaisīt.
No tunča notecināt sulu, sasmalcināt ar dakšu un pievienot sieram, samaisīt.
2
Gurķi nomazgāt un sagriezt strēmelītēs. Lavašu izklāt uz darba virsmas un apsmērēt ar siera maisījumu. Sakārtot gurķa strēmelītes, salātlapas, sarullēt un atstāt uz 20 min.
3
Sagriezt 4 gabalos un uzreiz pasniedz.