Saldā rulete mājas gaumē
Sastāvdaļas
- 110g cukurs
- 110g milti
- 3 olas
- 3 tējk. cepamais pulveris
- ievārījums
- pūdercukurs
Katrs gardēdis zin, ar ko atšķiras rulete kura iegādājam veikalos un it-kā tāda pati, bet mājās gatavota. Mājās gatavota, vienmēr būs gardāka. Piedāvājam ļoti vienkāršu recepti.
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Cepamo formu izklāt ar cepamo papīru.
2
Miltus, cukuru, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls sajaukt kopā.
Pievienot olas un uzputot. Mīklu pārliet formā un cept 6-8 min.
3
Ievārījumu uzsildīt katliņā ar biezu apakšu.
4
Cepamo formu uzmanīgi apgāzt otrādi, lai izņemtu mīklu. Noņemt cepamo papīru un iesmērēt to ar siltu ievārījumu. Uzmanīgi satīt ruletē un atdzesēt. Pārkaisīt ar pūdercukuru.