Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Carrot salad with pomegranate seeds, selective focus

Burkānu salāti ar granātābolu mērci

Sastāvdaļas
  • 500g burkāni
  • 1 granātābols
  • 1/2 citrona sula
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa
  • pētersīļi
  • sāls, pipari
Atspirdzinošs un krāsains ziemas ēdienkartes pirmais ēdiens vai piedeva pie grilētas zivs. Recepte no grāmatas Rodžers Korders "Sarkanvīna diēta" (Izdevniecība "Zvaigzne ABC".

Pagatavošana 4 porcijas

1
Granātābolu pārgiež uz pusēm. No vienas granātābola puses izspiež sulu, bet no otras izlasa sēklas.
2
Burkā ielej granātābolu sulu, eļļu, ķiploku un iespiež citrona sulu, pieber sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, burkai uzliek vāku. Kārtīgi sakrata.
3
Burkānus sarīvē, pētersīļus smalki sakapā. Bļodā ieliek burkānus un pētersīļus. Pārlej ar pagatavoto mērci un kārtīgi samaisa. Pirms pasniegšanas salātiem uzkaisa granātābolu sēklas.

Pievienot komentāru

Salāti