Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Appetizer with baked shrimp and asparagus. Selective focus, shallow depth

Karstie sparģeļi ar garnelēm

Sastāvdaļas
  • 400 g sparģeļi
  • 200 attīrītas garneles
  • 4 ēd.k. sojas mērce
  • 4 daiviņas ķiploks
  • 4 ēd.k.olīveļļa
  • 1 laims
  • sāls un svaigi malti pipari
Šo uzkodu var pasniegt kopā ar novārītiem rīsiem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Nomizot ķiploka daiviņas un sīki sagriezt. Sparģeļus sagriezt. Lielā pannā uzkarsē olīveļļu. Apcept sparģeļus, pievienot ķiplokus un maisot gatavot uz lielas uguns, kamēr ķiploki kļūst zeltaini ~ 4 minūtes. Pannā ielikt garneles, apslacīt ar sojas mērci un uz lielas uguns gatavot ~ 5 minūtes. Mazliet uzbērt sāli, piparus un apslacīt ar laima sulu.
2
Pasniedz karstu

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni