Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kartupeļi ar paniņu mērci

Sastāvdaļas
  • 700-800g vārīti ar mizu kartupeļi
  • 250ml paniņas
  • 10g loki
  • 10g pētersīļi
  • 10g dilles
  • 50ml eļļa no vīnogu kauliņiem
  • sāls, pipari
Paniņas ir atspirdzinošs, viegls un diētisks produkts, kas labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmu. Turklāt, no paniņām var pagatavot ļoti garšīgas mērces.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Zaļumus noskalot un sablendēt ar paniņām, pamazām pievienojot eļļu.
2
Kartupeļus notīrīt un apcept no visām pusēm. Pārkaisīt ar sāli.
3
Kartupeļus pasniedz ar pagatavoto paniņu mērci.

Pievienot komentāru

Salāti