Salāti ar kūpinātu vistu un Fetaki sieru
Sastāvdaļas
- 400g kūpināta vistas gaļa
- 250g vīnogas
- 250 g Fetaki siers
- 1 ēd.k. medus
- 1 ēd.k. citrona sula
- zaļumi
- zaļie lociņi
- eļļa
- sāls, pipari
Kura saimniece gan nezin sāļo sieru Fetaki. Katra varēs piedāvāt vismaz pāris salātu receptes, kurās izmantots šis siers. Arī mēs padalīsimies ar kādu interesantu un pārbaudītu salātu recepti.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Vistas gaļu sagriezt mazākos gabalos. Vīnogas nomazgāt, sagriezt uz pusēm un izņemt kauliņus. Sieru sadrupināt mazākos gabalos. Lokus smalki sagriezt.
2
Pagatavot mērci. Eļļu samaisīt ar medu, citrona sulu, sāli un svaigi mlltiem pipariem.
Visas sastāvdaļas samaisīt, pārliet ar mērci.
3
Var pasniegt ar tostmaizi vai kā pastāvīgu ēdienu.