Siļķe kažokā (tradicionāla)
Sastāvdaļas
- 350g mazsālīta siļķu fileja
- 1 liela vārīta biete
- 2 vārīti burkāni
- 4 cieti vārītas olas
- 1 sīpols
- 6-8 ēd.k. majonēze
- dilles
Siļķe ir viena no vispopulārākajām zivīm Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tā nav dārga un pareizi pagatavota ļoti garšīga! Šoreiz piedāvājam tradicionālu recepti - siļķe kažokā.
Pagatavošana 6 porcijas
1
1. Bieti, burkānus un olas sarīvēt uz dārzeņu rīves. Siļķu fileju sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt.
2
2. Glāzes apakšā kārto pirmo slāni ar siļķi. Kā nākamo slāni kārto sīpolus, burkānus un bietes. Pārlej ar 1 ēd.k. majonēzes un izdekorē ar olu un diļļu zariņiem.
3
3. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.