Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siļķe kažokā (tradicionāla)

Sastāvdaļas
  • 350g mazsālīta siļķu fileja
  • 1 liela vārīta biete
  • 2 vārīti burkāni
  • 4 cieti vārītas olas
  • 1 sīpols
  • 6-8 ēd.k. majonēze
  • dilles
Siļķe ir viena no vispopulārākajām zivīm Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tā nav dārga un pareizi pagatavota ļoti garšīga! Šoreiz piedāvājam tradicionālu recepti - siļķe kažokā.

Pagatavošana 6 porcijas

1
1. Bieti, burkānus un olas sarīvēt uz dārzeņu rīves. Siļķu fileju sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt.
2
2. Glāzes apakšā kārto pirmo slāni ar siļķi. Kā nākamo slāni kārto sīpolus, burkānus un bietes. Pārlej ar 1 ēd.k. majonēzes un izdekorē ar olu un diļļu zariņiem.
3
3. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.

Pievienot komentāru

Salāti