Tomātu-siera salāti ar vistas medaljoniem
Sastāvdaļas
- 1 iep. filejas medaljoni zaļajā marinādē
- 1 neliels baklažāns
- 125 g siers Mozzarella
- 3 krāsaini tomāti
- 100g rieksti (ciedru, mandeles, indijas)
- Balzamiko krēms
- 1 ķiploka daiviņas
- dilles
- pētersīļi
- baziliks
- eļļa
- sāls, pipari
Tomāti un siers, lieliska kombinācija, bet tikko tiem pievienojam vistas filejas medaljonus - tā no lieliskas kombinācijas tā pārtop par ideālu. Pagatavojiet un pārliecinaties paši!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Baklažānu sagriež ripiņās, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10-15 min, lai mazinās sīvums. Tad baklažānus grilē vai cep uz pannas. Tieši tāpat gatavo medaljonus - uz grila vai pannā.
2
Tomātus un sieru sagriež šķēlēs.
3
Ķiploku, zaļumus un riekstus smalki sakapā, pievieno pēc garšas sāli.
4
Uz servējamā šķīvja kārto pamīšus medaljonus, dārzeņus un sieru. Pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sagatavoto riekstu-zaļumu maisījumu. Pārlej ar Balzamiko krēmu.
5
Pasniedz uzreiz.