Aukstā zupa ar vistu un sieru
Sastāvdaļas
- 400g cepta vai vārīta vistas gaļa
- 400g svaigs gurķis
- 3 cieti vārītas olas
- 150g siers Fetaki
- 1,5l kefīrs
- 0,5l auksts ūdens
- dilles
- pētersīļi
- baziliks
- mārrutki
- sāls
Viens no populārākajiem ēdieniem vasaras sezonā ir aukstā zupa. Un to pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Piedāvājam jums vēl vienu aukstās zupas pagatavošanas recepti.
Pagatavošana 6 porcijas
1
Vistu, gurķus un olas sagriezt salmiņos. Zaļumus smalki sakapāt. Visu sajaukt, pievienot mārrutkus un sāli pēc garšas. Pārliet ar kefīru un ūdeni, apmaisīt un novietot līdz pasniegšanai ledusskapī.
2
Pasniedzot pārkaisīt ar sadrupinātu Fetaki sieru.