Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Cold soup with meat and vegetable, selective focus

Aukstā zupa ar kefīru un vistas fileju

Sastāvdaļas
  • 1l kefīrs
  • 4 olas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 200g svaigi gurķi
  • 100g redīsi
  • 400g vārīta vistas fileja
  • 2 ēd.k. franču sinepes
  • 2 ēd.k. mārrutki
  • minerālūdens
  • zaļumi
  • sāls, pipari
Jo augstāk kāpj termometra stabiņš, jo aukstākas paliek zupas kuras gatavojam. Piedāvājam vēl vienu aukstās zupas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Olas vārīt 5 min. no brīža, kad ūdens sāk vārīties. Atdzesēt. Olas nolobīt un smalki sakapāt.
2
Kartupeli, gurķus, redīsus un gaļu sagriezt salmiņos.
3
Olas dzeltenumus uzputot ar mārrutkiem un sinepēm. Pievienot kefīru, samaisīt, pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Pie-vienot minerālūdeni, bet nepārspīlējot - masai jābūt biezai.
4
Visus dārzeņus, olas un gaļu salikt šķīvjos, pārliet ar kefīra masu. Pasneidz ar svaigiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas