Dārzeņu pankūkas ar vistu
Sastāvdaļas
- 100g milti
- 3 olas
- 60ml ūdens
- 400g cāļa gaļas šašliks bez kaula
- 150g svaigs kāposts
- 1 liels burkāns
- 1 ēd.k. rīvēts svaigs ingvers
- 1 ķiploka daiviņa
- krējums
- vasabi
- zaļie loki
- sojas mērce
- eļļa
- sāls, pipari
Ja ierastās maltītes vairs nesniedz prieku, izmēģinat ko jaunu. Šīs dārzeņu pankūkas ar vistu priecēs pat visprasīgāko gardēdi.
Pagatavošana 3 porcijas
1
Gaļu sagriež mazos gabaliņos un apcep pannā. Burkānu sarīvē uz dārzeņu rīves. Kāpostu sagriež smalkos salmiņos.
2
Olas sajauc ar miltiem un ūdeni, pievieno apceptu vistas gaļu, burkānus, kāpostus, ingveru, smalki sakapātu ķiploku, pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No šīs masas cep pankūkas.
3
Mērcei krējumu sajauc ar sasmalcinātiem lokiem un vasabi.
4
Pankūkas pasniedz ar sojas un krējuma mērci.