Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cūkgaļas rulete ar malto gaļu un gurķiem

Sastāvdaļas
  • 1,5 kg cūkgaļa ar ādu
  • 200g marinēti gurķi
  • 1 sīpols
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • smaržīgie pipari
  • lauru lapas
  • sāls, svaigi malti pipari
Tuvojas svētki. Ar ko cienāt viesus? Šī vienkārši pagatavojamā cūkgaļas rulete ne tikai labi garšo, bet arī lieliski izskatās - līdz ar to tā bagātinās jūsu svinību galdu un tā vien aicinās gardēžus to ātrāk nogaršot!

Pagatavošana

1
Cūkgaļu sagriezt divos gabalos gareniski, lai ar ādu kopā paliek slānis 2-3 cm. Ādu ar gaļu pārkaisīt ar sāli un pipariem un atlikt malā. Otru gaļas gabalu samalt. Pievienot smalki sakapātu sīpolu un ķiploku, pēc garšas sāli un piparus. Uz darba virsmas noliek gabalu ar ādu. Pa virsu sakārto malto gaļu. Marinētus gurķus sagriež strēmelītēs un uzliek pa vidu. Satin ruletē un apsien ar kulināro diegu vai ietin marlē vai tīrā auduma gabalā.
2
Katlā ieliek satītu ruleti, pārlej ar ūdeni tā, lai rulete ir pilnībā noklāta. Pievieno sāli, smaržīgos piparus un lauru lapas un vāra visu uz lēnas uguns 2 stundas.
3
Ruleti izņem ārā, atdzesē un sagriež porcijas gabalos.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni