Picas

Nav patiesākas mīlestības kā mīlestība pret ēdienu

Mazkaloriju pica ar sieru

Mazkaloriju pica ar sieru

0 no 5 25 minūtes 1 pica - 22cm

Itāļi apgalvo, ka pirmā pica radīta tieši Itālijā. Taču vēsturnieki ir atklājuši, ka krietni pirms itāļiem Grieķijā gatavoja apaļu maizi, kuru pirms cepšanas bagātināja ar garšvielām.Lai nu kā, pica ir...

Aplūkot recepti

Pica meksikāņu gaumē

Pica meksikāņu gaumē

0 no 5 2 picas

Saules, kaktusu, čili un tekilas zeme – Meksika. „Pipiano”, „Fajitas”,„Nachos Supremos”, „Guacamole” „Burrito”, „Chili con carne” – tie ir tikai daži Meksikas virtuvi raksturojošu ēdienu nosaukumi. Šobrīd pasaulē visstraujāk pieaug...

Aplūkot recepti

Pica ar prošuto un sēnēm

Pica ar prošuto un sēnēm

0 no 5 30 minūtes 1 pica 24 cm

Ja negaidīti pieteikušies ciemiņi un laika gatavot vairs nav, tad šī recepte būs glābiņš. Recepti atradām Dž. Olivera grāmatā “30 minūtes virtuvē”. Tā nav klasiskā pica vārda tiešājā nozīmē, jo...

Aplūkot recepti

Pica ar dārzeņu lečo, sieru un citronu

Pica ar dārzeņu lečo, sieru un citronu

0 no 5 75 minūtes 2 picas pa 26cm

Pašu ideju savienot sieru un citronu mēs ieraudzījām alexandracooks.com . Radās interese, kā tas varētu garšot. Izmēģinājām un jāsaka, ir labs!

Aplūkot recepti

Pica ar kartupeļiem un vīriešu zapti

Pica ar kartupeļiem un vīriešu zapti

0 no 5 30 minūtes 2 picas pa 30cm

Vai ir zināms fakts ka kartupeļi aug arī savvaļā? Dienvidamerikā tie ir sastopami vai ik uz soļa. No savvaļas kartupeļa laika gaitā ir izveidojušās vairāk nekā 2000 kartupeļu šķirņu. Lai...

Aplūkot recepti

Pica ar tomātiem un salami

Pica ar tomātiem un salami

0 no 5 30 minūtes 2 picas pa 30cm

Laikam jau pica ir tas ēdiens, kura variācijas būs mūžīgi mainīgas. Lai ko arī liktu uz picas, tā pārsvarā garšo lieliski. Taču šo picu vēlamies atzīmēt īpaši! Visas picā izmantotās...

Aplūkot recepti

Četru sieru pica

Četru sieru pica

0 no 5 30 minūtes

Aleksandrs Dimā-vecākais apceļojot Italiju sastādija veselu ceļvedi ar gastronomiskiem komentāriem. Tai skaitā aprakstīja picu no Pjemontas pēc viņa domām “ļoti sarežģītu” – četru sieru pica. Piedāvājam pagaršot! Un nemaz tik...

Aplūkot recepti

Pica "Pavasara"

Pica “Pavasara”

0 no 5 20 minūtes Pica 24cm

Daudzi uzskata, ka šīsdienas picas prototips ir radies senajā Grieķijā. Racionālie grieķi sāka cept apaļas mīklas maizes ar garšvielām, tad tām pievienoja arī dažādus produktus, ko tiem sūtīja “dievi” no...

Aplūkot recepti

Pica ar salami, gurķiem un olīvām

Pica ar salami, gurķiem un olīvām

0 no 5 20 minūtes 2 picas 26cm diametrā

Plāna kraukšķīga pica, salami ar pipariem, marinēts gurķītis un olīvas – nu kas var būt labāks par šo? Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC.

Aplūkot recepti

Kartupeļu pica ar bekonu un šampinjoniem

Kartupeļu pica ar bekonu un šampinjoniem

0 no 5 60 minūtes 1 pica 26cm diametrā

Šo recepti noskatīju “Dienas ēdienu” 27. numurā (26.11.11) Likās interesanta ideja, bet mazliet tehnoloģija samulsināja. Eksperimentējot sapratu, ka neesmu kļūdījusies un tāpēc piedāvāju savu versiju.

Aplūkot recepti

Pica ar sieru

Pica ar sieru

0 no 5 30 minūtes 1 pica 26cm diametrā

Ar šādu pamatnes pagatavošanas tehnoloģiju es saskāros pirmo reizi, bet jāsaka, ka sanāca ļoti laba un kraukšķīga.

Aplūkot recepti

Pica  Calzone ar jūras veltēm, asā

Pica Calzone ar jūras veltēm, asā

0 no 5 75 minūtes

Calzone tulkojumā no itāļu valodas nozīmē “liela zeķe” vai “bikses”. Pildījums ir mīklas ietvarā. Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC.

Aplūkot recepti

Pica ar tunci, pārlocīta

Pica ar tunci, pārlocīta

0 no 5 75 minūtes

Pārlocītās picas atgādina lielus pīrāgus, kurus pilda ar tādiem pašiem pildījumiem kā picas. Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC.

Aplūkot recepti

Pica ar pepperoni

Pica ar pepperoni

0 no 5 75 minūtes 2 picas 26cm diametrā

Universāla picas pamatne, kas derēs jebkurai picai, pārlocītai picai, pīrādziņiem. Pamatne sanāk ļoti plāna un pēc cepšanas kraukšķīga. Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC.

Aplūkot recepti

Sēņu un ķiploku pica

Sēņu un ķiploku pica

0 no 5

Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC . Recepte no Kima Makoskera un Reičela Bērmingema grāmatas – “4 produkti”.

Aplūkot recepti