Receptes

"Ēdienu gatavošana ir kā mīlestība. Tai ir jāatdodas pavisam vai nemaz." - Harriet van Horne

Receptes

Krāsainā svētku rulete

5 no 5 90 minūtes

Šī lieliskā un krāšņā, taču salīdzinoši vienkārši pagatavojamā gaļas rulete kļūs par lielisku papildinājumu jebkura mēroga svinību galdā! Taču iespējams, tā jums iepatiksies tik ļoti, ka gatavosiet to arī ikdienā....

Aplūkot recepti

Tex Mex pupiņu zupa (veģetārā)

5 no 5 30 minūtes

Šī recepte ņemta no izdevniecības whitebook.lv izdotās grāmatas “Veģetrēšana” (Dita Lase). Rekomendējam izmēģināt šo recepti arī gaļēdājiem!

Aplūkot recepti

Laša baltā zupa

5 no 5 40 minūtes

Šodien lasis vairs nav nekāda retā delikatese. Tas ir kļuvis pieejams un saimnieces labprāt to gatavo. Piedāvājam vēl vienu laša pagatavošanas recepti, šoreiz gatavosim balto zupu.

Aplūkot recepti

Kartupeļu pīrāgs ar cāļa gaļas šašliku

5 no 5 90 minūtes

Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas “Cāļa gaļas ēdieni”. Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību “White Book”. Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Aplūkot recepti

Skābētu kāpostu salāti ar kūpinātu gaļu

5 no 5 30 minūtes

Ziemā roka tā vien sniedzas pēc skābētu kāpostu spainīša un tas ir pareizi. Skābi kāposti ir dabisks C vitamīna avots, turklāt to izmantošana kulinārijā ir visai plaša. Piedāvājam jums izmēģināt...

Aplūkot recepti

Karbonāde franču gaumē

5 no 5 45 minūtes

Neskatoties uz nosaukumu, šis nav franču virtuves ēdiens. Oriģinālais ēdiena nosaukums ir Veau Orloff - pirmo reizi pagatavots Parīzē priekš grāfa Orlova, imperatores Jekaterinas favorīta. Tas ir sacepums no teļa...

Aplūkot recepti

Ar kāpostiem un āboliem pildīts pīles cepetis

5 no 5 150 minūtes

Šādu cepeti visbiežāk pasniedz Ziemassvētkos vai Mārtiņdienā. Galvenokārt tāpēc, ka putni rudens norietā - ziemas sākumā ir pieņēmušies un gatavi nonākt uz jūsu galda. Rekomendējam šo cepeti celt galdā valsts...

Aplūkot recepti

Risoto ar kūpinātu asari

5 no 5 45 minūtes

Itāļu virtuves cienītāji jau paredz, rezultāts būs patiesi garšīgs. Nešaubieties arī jūs. Būtisks faktors - rīsu izvēle. Tiem jābūt patiesi kvalitatīviem!

Aplūkot recepti

Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

5 no 5 30 minūtes

Vēl ar austrumu virtuvi esiet uz “Jūs”? Izmēģiniet šo recepti un viennozīmīgi gatavosiet šīs nūdeles arī turpmāk.

Aplūkot recepti