Kartupeļu pica ar bekonu un šampinjoniem
Sastāvdaļas
- Pamatnei:
- 300g vārītu kartupeļu
- 50g miltu
- 1 ola
- 1/2 tējk. kaltēta bazilika
- 1/2 tējk. kaltēta timiāna
- 40g kartupeļu miltu
- sāls, svaigi malti pipari
-  
- Pildījumam:
- 135g brokastu bekona
- 50g šampinjonu
- 1 sarkans sīpols
- 100 g rīvēta siera
- 4 ēd.k. tomātu mērces
Piedāvāju savu versiju par kartupeļu picu.
Pagatavošana
1
Vārītus kartupeļus ar stampiņu samīca, pievieno olu un samaisa. Pievieno miltus un kartupeļu miltus, garšvielas, sāli un piparus un iemaisa viendabīgu mīklu. Ja līp, var pievienot vēl miltus.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170-180 grādiem.
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīri. Mīklu izrullē
apaļu un cep minūtes 10-12 cepeškrāsnī.
Pamatni izņem ārā, apsmērē ar tomātu mērci un pārkaisa ar sieru. Pa virsu sakārto sagrieztus šķēlītēs šampinjonus, bekonu un sīpolus. Cep vel minūtes
10, kamēr veidojas zeltaina garoziņa.