Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pica meksikāņu gaumē

Sastāvdaļas
  • 2 tortillas
  • Pildījums:
  • 1 Mozzarella bumba
  • 250g malta liellopu gaļa
  • 100g vārītas pupiņas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2-3 konservēti tomāti
  • 1 neliela paprika
  • Halapenjo pipari
  • sāls, svaigi malti pipari
Saules, kaktusu, čili un tekilas zeme - Meksika. „Pipiano”, „Fajitas”,„Nachos Supremos”, „Guacamole” „Burrito”, „Chili con carne” - tie ir tikai daži Meksikas virtuvi raksturojošu ēdienu nosaukumi. Šobrīd pasaulē visstraujāk pieaug tieši meksikāņu ēdienu popularitāte. Meksikāņu ēdienus varētu raksturot kā pikantus (dažreiz asus) ar bagātīgu garšaugu daudzumu. Ja neesiet vēl šīs virtuves piekritēji, noteikti pagatavojiet šo picu!

Pagatavošana

1
Pagatavo tomātu mērci. Tomātus sablendē ar ķiplokiem, pievieno pēc garšas sāli.
Pannu uzkarsē un apcep malto gaļu ar sāli un pipariem, līdz tā ir gatava. Pievienot gaļai pupiņas, pusi tomātu mērces, apmaisa, karsē 5 min.
Papriku sagriež kubiņos.
2
Tortillu apsmērē ar atlikušo mērci. Pa virsu kārto ar rokām sadalītu sieru. Tad liek malto gaļu ar pupiņām, pārkaisa ar papriku un cep 10-12 min., līdz siers ir izkusis.
3
Picu sagriež, dekorē ar Halapenjo pipariem un pasniedz.

Pievienot komentāru

Picas