Pica ar salami, gurķiem un olīvām
Sastāvdaļas
- picas mīkla 2 picām
- 90g salami desa
- 1 sīpols
- 2 marinēti gurķīši
- 12 melnās olīvas bez kauliņiem
- 100g rīvēta siera
- 4 ēd.k. tomātu mērces
Plāna kraukšķīga pica, salami ar pipariem, marinēts gurķītis un olīvas - nu kas var būt labāks par šo?
Pagatavošana
1
Mīklu pagatavo, kā norādīts pamatreceptē, kuru var atrast šeit. Izveltnē 2 apaļas
pamatnes aptuveni 26 cm diametrā. Pamatnes liek uz
ietaukotas plāts, apsmērē ar tomātu mērci tikai vienu pamatnes daļu.
2
Desas šķēlītes sagriež smalkāk. Sīpolus nomizo un sagriež plānā šķēlītēs. Marinētus gurķīšus sagriež strēmelītēs.
Visas sastāvdaļas kārto uz picas pamatnes.
Pārkaisa ar sieru un sarieztām ripiņās olīvām.
Nedaudz apslaka ar olīveļļu.
Picu cep 225 grādos apmēram 10-15 min.
Pasniedz siltu.