Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Beef or pork stew with vegetable, selective focus

Cūkgaļas sautējums ar ingveru un apelsīnu

Sastāvdaļas
  • 800g cūkgaļas šķiņķis
  • 2 sīpoli
  • 2 apelsīni
  • 1 gl. liellopa buljons
  • 100g tomātu pasta
  • ingvera sakne
  • sojas mērce
  • eļļa
  • sāls, pipari
Jau senajā Grieķijā un Ķīnā ingvers bija pazīstams ne tikai kā garšviela, bet arī kā ārstniecības augs. Ingvera sakne pēc tibetiešu uzskatiem, pieskaitāma pie "karstajiem" produktiem, kas uzlabo vielmaiņu, silda un stimulē asinsriti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu sagriezt palielos kubiņos. Sīpolus sagriezt kubiņos, ingvera sakni - šķēlītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļu no visām pusēm. Gaļu pārlikt multivārāmajā katlā. Tajā pašā pannā apcept sīpolus un ingveru, pārlikt pie gaļas. Pievienot svaigi spiestu apelsīna sulu, sojas mērci pēc garšas, tomātu pastu, buljonu un sautēt režīmā "Sautēšana" 1 st. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni