Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karbonāde siera-krekeru panējumā

Sastāvdaļas
  • 500g cūkgaļas karbonāde bez speķa un ribas
  • 25g krekeri
  • 25g rīvēts Parmezāns
  • 1 ola
  • 1 ēd.k. iecienītās garšvielas
  • eļļa
  • sāls, pipari
Katrs kaut reizi mūžā ir gatavojis karbonādi, taču vēlamies ieteikt tieši šo recepti. Siera krekeru panējums šim ēdienam piešķir īpašu odziņu. Nogaršojiet arī jūs!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs un kārtīgi izklapēt.
Krekerus sasmalcināt (blenderī), pievienot sieru un garšvielas un samaisīt.
Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā.
2
Gaļas gabalus vispirms iemērkt olā, tad krekeros ar sieru. Cept kārtīgi sakarsētā eļļā 4-5 min. no katras puses.
3
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni