Karbonāde siera-krekeru panējumā
Sastāvdaļas
- 500g cūkgaļas karbonāde bez speķa un ribas
- 25g krekeri
- 25g rīvēts Parmezāns
- 1 ola
- 1 ēd.k. iecienītās garšvielas
- eļļa
- sāls, pipari
Katrs kaut reizi mūžā ir gatavojis karbonādi, taču vēlamies ieteikt tieši šo recepti. Siera krekeru panējums šim ēdienam piešķir īpašu odziņu. Nogaršojiet arī jūs!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs un kārtīgi izklapēt.
Krekerus sasmalcināt (blenderī), pievienot sieru un garšvielas un samaisīt.
Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā.
Krekerus sasmalcināt (blenderī), pievienot sieru un garšvielas un samaisīt.
Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā.
2
Gaļas gabalus vispirms iemērkt olā, tad krekeros ar sieru. Cept kārtīgi sakarsētā eļļā 4-5 min. no katras puses.
3
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem.