Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pildīti vistu spārniņi

Sastāvdaļas
  • 1,5 kg vistas spārniņi
  • 300g žāvēta cūkgaļa
  • 300g Čedara siers
  • halapenjo pipari vai marinēti gurķīši
  • 4 olas
  • rīvmaize
  • eļļa
  • sāls
  • Tzatziki mērce pasniegšanai

Ideju šim ēdienam mēs aizguvām amerikāņu TV šovā, kurā apskata ielu ēstuves, "The food street" un mums tā ļoti iepatikās. Tiesa gan puiši tā arī netaklāja noslēpuumu, ka pareizi pildīt spārniņus. Bet mēs izdomājām un dalamies ar jums!

Pagatavošana 10 porcijas

1

Vistas spārniņus noskalot un sadalīt trijās daļās. Trešo falangu (pašu pēdējo) izmanto citiem mērķiem, pārējās vistas spārniņu daļas pildīsim.

2

Pagatavot pildījumu: gaļu sagriezt kubiņos, sieru sarīvēt. Halapenjo piparus vai gurķīšus sagriezt kubiņos. Gaļu, sieru un piparus vai gurķīšus sajaukt kopā. Ar šo masu piepildīt spārniņus. Priekš tam zem ādas pabāzt pirkstus un atdalīt gaļu no kauliem - izveidosies kabatiņa. Šo kabatiņu piepildīt ar sagatavoto pildījumu.
Olas uzputot ar dakšu, rīvmaizi iebērt atsevišķā bļodā.

3

Piepildītus spārniņus apviļā olā un rīvmaizē, tad vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Sagatavotus spārniņus fritē uzkarsētā eļļā līdz tie kļūst kraukšķīgi un brūni, apm. 5 min. Izceptus spārniņus notecina uz papīra dvielīšiem.
Spārniņus var cept arī cepeškrāsnī apm. 45 min.

4

Pasniedz ar tzatziki mērci.


Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni