Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Rīsu nūdeļu salāti ar kokosa mērci

Sastāvdaļas
  • 200g rīsu nūdeles
  • piparmētras
  • salātlapas
  • Mērcei:
  • 1 ēd.k. zivju mērce
  • 150ml kokosa piens
  • 1 ēd.k. laima sula
  • 1 ēd.k. brūns cukurs
  • 1 ēd.k. asā čili mērce
  • sāls
Šoreiz piedāvājam jums pagatavot tradicionālu Taizemes recepti. Taizemiešu ēdieni nekad nav pārgatavoti vai smagi, jo galvenais uzsvars tiek likts uz garšu, bet nevis ilgu un sarežģītu pagatavošanas procesu. Izmēģiniet šo recepti, jums patiks!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Rīsu nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina, nūdeles noskalo zem auksta ūdens.
2
Gatavo mērci. Kokosa pienu, zivju mērci, laima sulu, cukuru, čili mērci un sāli pēc garšas saputo kopā.
3
Nūdeles pārliek salātu traukā, pārlej ar mērci un samaisa. Pievieno salātlapas un piparmētru lapiņas. Pasniedz uzreiz. Var pasniegt pie laša filejas vai tofu siera austrumu gaumē

Pievienot komentāru

Pastas